Potma Edelmetaal
Potma Edelmetaal

Verzilver uw goud, hoogste prijs sinds jaren

Algemeen

DEN HAAG - Al 40 jaar zit Potma Edelmetaal gevestigd in het allerkleinste rijksmonument van Den Haag aan de Papenstraat 28. Dagelijks zijn de specialisten van Potma Edelmetaal bezig met het zoeken naar nieuwe pareltjes. Denk aan de luxe horloges van de merken Cartier en Rolex. Al ruim 40 jaar geeft het bedrijf vintage en gebruikte horloges en sieraden een nieuwe kans. 

Heeft u gouden sieraden geërfd of in de kast liggen? Bij Potma Edelmetaal kunt u terecht voor de inkoop van goud. Met de huidige onrust in de wereld is de goudprijs ongekend gestegen tot het hoogste punt. Dit betekent dat uw goud veel waard kan zijn. Met een gerust hart kunt u uw goud aan Potma verkopen. Van gouden munten tot gouden sieraden, Potma Edelmetaal koopt alle soorten goud in. U bent van harte welkom om uw spullen vrijblijvend aan te beiden. 

Inkoop Zilver
Niet alleen in de inkoop van goud, maar ook in de inkoop van zilver weten de specialisten van Potma precies wat ze doen en waar ze het over hebben. Zo kopen zij zilver bestek, servies en munten, zoals de oude gulden, in. Voor vragen, advies en taxaties bent u van harte welkom bij Potma edelmetaal. Ook voor een taxatie van een concullega, zij doen u graag een beter bod. Naast inkoop en taxaties kunt u hier ook terecht voor goud reparaties, sieraad reparaties en horloge reparaties.

U kunt elke dinsdag tot en met zaterdag langskomen op- en zonder afspraak tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Voor vragen kunt u mailen naar info@potma-edelmetaal.nl of bellen naar 070 36 36 666. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.potma-edelmetaal.nl.