Bij Joost Wonen aan de Hoornsewal 1 in Den Hoorn vindt u een ruim assortiment aan raambekleding, gordijnen, horren, vloeren en meer.
Bij Joost Wonen aan de Hoornsewal 1 in Den Hoorn vindt u een ruim assortiment aan raambekleding, gordijnen, horren, vloeren en meer.

Joost Wonen bestaat alweer 10 jaar!

Algemeen

DEN HOORN - Bij Joost Wonen aan de Hoornsewal 1 in Den Hoorn vindt u een ruim assortiment aan raambekleding, gordijnen, horren, vloeren en meer. Deze maand vieren ze hun 10-jarigbestaan met een aantal geweldige acties!

Joost Verhaar begon tien jaar geleden met de winkel en heeft inmiddels een vast team weten te creëren met mensen die altijd klaarstaan voor hun klanten. Zijn vrouw Rosalie is inmiddels ook al jaren betrokken bij de zaak en vertelt ons wat meer: “Joost en ik hebben een vast en hecht team om ons heen met vaste mensen die wij al heel lang kennen. We hebben ook een vaste stoffeerder in dienst, waardoor wij makkelijk kunnen schakelen als er op korte termijn iets gelegd moet worden. Daarnaast maken we ook gebruik van vaste zzp’ers die heel veel ervaring hebben met het meten en plaatsen van raamproducten. Er is veel deskundigheid in huis!” Volgens Joost en Rosalie is er in de afgelopen tien jaar wel degelijk het een en ander veranderd: “We hebben met name gemerkt dat er veel vraag is naar het elektrisch bedienen van raamproducten, bijvoorbeeld met een app op je telefoon. Ook zijn wij de afgelopen jaren druk aan de gang gegaan met de opkomst van de pvc vloeren en het leggen van visgraatvloeren. Steeds vaker komen we bij de klanten voor technisch- en kleuradvies in hun (nieuwbouw)woning en begeleiden we het gehele traject van oplevering tot verhuizing.”

Acties
Natuurlijk laten Joost en Rosalie hun 10-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan en hebben ze een aantal geweldige acties in petto voor hun klanten: “Omdat we alweer tien jaar bestaan hebben we een aantal acties bedacht. Van 15 t/m 30 maart krijgen onze klanten namelijk 10 dagen lang 10% korting op nagenoeg alles! Daarnaast is in deze periode ook nog eens het vierde raamproduct helemaal gratis! De voorwaarden van deze acties zijn te bespreken in onze winkel.” U bent van harte welkom om te kijken naar de mogelijkheden of als u Joost en Rosalie wilt feliciteren met dit jubileum. De koffie en wat lekkers staat klaar!

Joost Wonen is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30-17.30 en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Meer informatie over de winkel is te vinden op www.joostwonen.nl