Helderziende Heler Rianne Collignon
Helderziende Heler Rianne Collignon

Leef in je kracht bij Flow of Miracles

Algemeen

“Het lijkt wel alsof iedereen op zijn tandvlees loopt de afgelopen paar maanden”, zegt Helderziende Heler Rianne Collignon. “Veel mensen zijn uitgeput, worden telkens weer opnieuw ziek en merken om zich heen ook dat iedereen een kort lontje heeft.
Merk jij dat ook? Kies dan voor een Healing met mijn helende techniek True Unity. Dan help ik jou weer terug naar de kracht in jezelf, door blokkades op te lossen op allerlei verschillende plekken zoals uit het verleden, vorige levens, innerlijk kind en conflicten tussen hoofd en hart. Kom je hoofd weer leeg maken, een boost energie ontvangen en merken dat je leven daarna weer op de rit staat.
Naast een Healing kun je bij mij ook Readings boeken, als je voor moeilijke keuzes staat of om te kijken welke richting nu de juiste voor je is.
Ik begin altijd met een gratis telefonische intake zodat we samen kunnen bespreken wat het beste past bij jouw wensen. Dat kan een Reading, Healing of combinatie zijn of misschien een langer traject. Bel gerust om te horen wat ik voor je kan betekenen.

Activiteiten
Zaterdag 17 februari van 21.00 uur tot 22.00 uur heb ik een gratis Instagram Live Sessie over energetische banden en hoe je deze kan verbreken met verschillende oefeningen (Engelstalig). Stel al je vragen of bekijk hem op een later tijdstip.

Voor Internationale vrouwendag heb ik dit jaar 2 nieuwe activiteiten bedacht. Op vrijdag 8 maart kan je langskomen voor een persoonlijke sessie Vrouwenkracht. De sessie draait om het omarmen van je vrouwelijkheid en het vinden van jouw vrouwenkracht. De energie van de sessie werkt zeker 6 weken door en je ontvangt 2 nazorg momenten. 

Op woensdag 13 maart organiseer ik een groepshealing tussen 20.00 uur - 22.00 uur met als thema Vrouw & Verbinding. Centraal staat de verbinding met jezelf als vrouw, maar ook de verbinding tussen jou en belangrijke vrouwen in je leven (moeder, oma, etc.). We lossen samen blokkades op om te zorgen dat deze verbindingen gezond en liefdevol blijven. Kosten: 185 euro.

Contact
Interesse? Neem contact op op werkdagen tussen 19.00 uur en 20.00 uur via 06-10521351 voor een gratis intake, stuur een e-mail naar info@flowofmiracles.nl of geef je via de website
www.flowofmiracles.nl op voor mijn activiteiten. Je vindt ook bijzondere video’s van mijn werk op www.youtube.com/
@flowofmiracles .”