Rianne Collignon
Rianne Collignon

Voel je kracht bij Flow of Miracles

Algemeen

“De afgelopen tijd heeft veel van ons geëist”, zegt helderziende Heler Rianne Collignon. “Tijd dus om weer helemaal in je eigen kracht te komen. Dat kan in mijn praktijk met privé sessies via mijn spirituele techniek True Unity. Ik los met mijn gaves blokkades op in je lichaam, hart of geest, maar ook in je verleden, in vorige levens of vanuit familiepatronen. 


Zo breng ik wonderen naar jou en je omgeving door je weer één te laten zijn met alle delen van jezelf. Dat los fysieke problemen op, brengt je weer in balans en geeft persoonlijke ontwikkeling. Na afloop van de sessie voel je je kracht weer goed stromen en deze positieve flow blijft ruim 6 weken doorwerken. Wil jij ook weer helemaal lekker in je vel zitten? Vraag dan een gratis intake aan.

Wil je laagdrempelig kennis maken met mij of met mijn werk, dan hou ik ook nog twee gratis online avonden de komende tijd. Maandag 21 februari geef ik via een Instagram Live (Engelstalig) tussen 21.00 uur - 22.00 uur uitleg over mijn Reading werk, mijn gaves, technieken en werkwijze. Wil je weten wat je kan verwachten van een Reading bij Flow of Miracles, stel dan live je vragen of kijk de Live sessie op een later tijdstip terug.

Op 8 maart van 20.00 uur - 21.00 uur is er speciaal voor Internationale Vrouwendag een gratis Vrouwencirkel vol met vrouwenwijsheid, meditatie en ruimte om ervaringen te delen via ZOOM. Tijd met alleen vrouwen onder elkaar is voedend, liefdevol en ontspannen. Geef jezelf op en gun jezelf deze tijd.

Op vrijdagmiddag 11 maart van 14.00 uur -16.00 uur kun je True Unity ook in groepsverband ervaren tijdens de healingmiddag met als thema: Vrouwenkracht in de praktijkruimte. Het is zo belangrijk als vrouw om je eigen kracht te claimen. Veel vrouwen zitten vast in het pleasen of merken dat grenzen overschreden worden en weten niet zo goed wat ze hier aan moeten doen. Tijd om wonden te helen, kracht te vinden en deze als vanzelfsprekend te leren gebruiken. De kracht die in elke vrouw verscholen zit, mag deze middag helemaal tot uiting komen. 

Interesse? Bel op werkdagen tussen 19.00 uur - 20.00 uur via 06-10521351, stuur een e-mail naar info@flowofmiracles.nl of geef je op via de website. Blijf op de hoogte door je op te geven voor de maandelijkse nieuwsbrief of kijk naar mijn social media kanalen: Instagram, Facebook Fan Pagina en YouTube.