Afbeelding

Hilde is Mfn register mediator bij De Hypotheker vestigingen

Algemeen

Een scheiding betekent een emotionele zware periode. Naast de psychologische impact, ontstaat er bovenal onzekerheid. Want hoe moet je nu verder?

De ene na de andere vraag overvalt je continue. Onpartijdige en deskundige begeleiding en hulp is in dat geval onontbeerlijk. Ik als scheidingsmediator kan hierbij helpen. Iemand die jullie beiden kunnen vertrouwen en jullie op een goede manier door deze lastige periode heen loodst en rekening houdt met jullie gevoelens en wensen. Om het scheidingsproces goed te laten verlopen, is het van belang dat de communicatie tussen jullie hanteerbaar en goed blijft, soms zijn er nog zaken onuitgesproken of onduidelijk. Ik kan jullie hierbij helpen. 

Kinderen
Wanneer jullie kinderen hebben, is het van essentieel belang dat zij zo min mogelijk last en verdriet hebben van de scheiding. Een scheiding betekent het einde van jullie als partners, maar niet het einde van jullie rol als ouders. Met mijn scheidingbemiddeling zorgen jullie er samen voor dat de gemaakte afspraken toekomstgericht en bestendig zijn met het belang van de kinderen voorop.

Gevolg
Het positieve gevolg is dat jullie de scheiding met een beter gevoel afsluiten dan wanneer jullie een juridisch gevecht zouden hebben gevoerd.