"Deze auto hebben wij indertijd zelf nieuw verkocht, deus de hele geschiedenis is bij ons bekend", aldus Patrick
"Deze auto hebben wij indertijd zelf nieuw verkocht, deus de hele geschiedenis is bij ons bekend", aldus Patrick

Een luxe Suzuki Ignis Smart Hybrid bij Auto Nassau

Algemeen

DELFT - Betrouwbaar, stijlvol én compact; dat is het handelsmerk van Suzuki en dat geldt in het bijzonder voor deze Suzuki Ignis uit januari 2022. Precies twee jaar oud dus. En slechts 6500 kilometer op de teller. En dat betekent dat je nog tot 2025 kunt vertrouwen op de fabrieksgarantie van Suzuki. 

“Dit is de meest luxe uitvoering van deze versie”, aldus Patrick van den Berg van Auto Nassau in Tanthof. “Dat betekent dat een heleboel extra’s met deze auto standaard meegeleverd wordt.” Denk daarbij bijvoorbeeld aan ledverlichting, full map navigatie en cruise control. Inparkeren en achteruitrijden wordt eenvoudig met de achteruitrijcamera. De lichtmetalen velgen en de dakrails geven de auto een sportief uiterlijk. En natuurlijk ontbreken alle technische veiligheidsmaatregelen zoals Autonomous Emergency Braking en Brake Assist System niet. De volledige specificaties vindt je op de website van Auto Nassau. “Deze auto hebben wij indertijd zelf nieuw verkocht”, weet Patrick. “Dus de hele onderhoudshistorie is bij ons bekend.” Het betreft een ‘smart hybrid’. De automatische transmissie maakt de auto zuinig en comfortabel te rijden en omdat de auto licht is, is de wegenbelasting niet hoog. “Elke auto wordt door ons rijklaar afgeleverd. Daar komen dus geen kosten bij.”

Specialist
Auto Nassau is gespecialiseerd in de merken Suzuki en Daihatsu. Wat niet betekent dat je niet met een ander merk terecht kan: “Onze werkplaats is allround, dus je kunt met iedere auto bij ons komen voor onderhoud, service en reparatie. We doen de APK keuring, wisselen van winter- naar zomerbanden en vice versa en ook voor aircoservice bent u bij ons aan het goede adres. We zijn gemakkelijk bereikbaar. Tram 1 stopt voor de deur. En indien nodig leveren we vervangend vervoer of een leenfiets.” En uiteraard kan Auto-Nassau u ook helpen aan een nieuwe auto of occasion. Hetzij uit voorraad, hetzij op bestelling, hetzij via een zoekopdracht. “We gaan graag op zoek naar uw droomauto.” Dat kun je natuurlijk zelf doen, maar: “Wij kennen de juiste betrouwbare adressen en we hebben de expertise in huis om een auto te kunnen beoordelen. Dat geeft zekerheid!”

Meer weten? Kijk op www.auto-nassau.nl.