“Als ondernemer moet je deze app gewoon hebben”, aldus ondernemer Arjan Steendam.
“Als ondernemer moet je deze app gewoon hebben”, aldus ondernemer Arjan Steendam. Foto:

Waardevolle app voor Delftse ondernemers

Algemeen

DELFT - De Delftse ondernemer Arjan Steendam kijkt verder dan zijn eigen modezaak aan de Wijnhaven in Delft. Nu hij ook voorzitter van Stichting Bestuurlijk Overleg Binnenstad is, prijst hij de nieuwe OndernemersDelft app graag aan: “Ook voor ondernemers die iets minder hebben met netwerken is dit een waardevolle tool.”

Op deze nieuwe app vinden ondernemers uit de hele stad elkaar. Ook delen partijen als de gemeente Delft, het Ondernemersfonds Delft, Delft Marketing en hulpdiensten belangrijke informatie. “Wanneer er een belangrijke toegangsweg is afgesloten zie je dat direct in de app. Ook het programma van evenementen of nieuwe parkeerplannen van de gemeente komen voorbij. De app is heel makkelijk te downloaden en je bepaalt natuurlijk zelf wat en hoe vaak je iets leest”, aldus Steendam. De app brengt ondernemers van één werkgebied direct met elkaar in contact, maar biedt dus ook een stadsbreed kanaal. Volgens Steendam kun je in de app makkelijk switchen tussen de tijdlijn van stadsbreed en de community van je eigen werkgebied: “Er werd een bericht gedeeld over een man met een oranje jas die in de stad betaalde met valse vijftigjes. Kijk, dat zijn dingen die je als ondernemer wilt weten.” 

Connecten
Volgens Steendam kan het connecten met elkaar nog wel wat beter. Ondanks dat durft hij ook alvast vooruit te blikken: “Het is natuurlijk ook vraag en aanbod. Hoe meer mensen de app hebben, hoe interessanter het wordt! Als we ooit weer een staatsbegrafenis krijgen in Delft, dan is dit ook de plek waar je de informatiestroom vandaan haalt.” Alle Delftse ondernemers die graag direct in verbinding staan met andere ondernemers binnen hun werkgebied en graag lokale ondernemersverhalen lezen, downloaden de OndernemersDelft app gratis via de App store of Google Play!