In 2024 start het Repair Café met een Computer Café.
In 2024 start het Repair Café met een Computer Café.

Repair Café Nootdorp start met Computer Café

Algemeen

NOOTDORP - Januari heeft een functie van overdenken en plannen maken. Bij het Repair Café Nootdorp stellen ze zich graag open voor alles waar u in deze periode van het jaar meer tijd voor heeft. Niet weggooien, maar geef spullen een tweede kans!  

Als je je overgeeft aan de functie van januari wordt de maand beter te verdragen. Sterker nog, misschien kun je er zelfs van genieten. Bij het Repair Café kunt u spullen zoals hobbyartikelen, modelbouw en speelgoed een tweede leven geven. Ook alles wat met de feestdagen kapot is gegaan kunt u langsbrengen. Reparateur Bert heeft zelfs een speciaal slijpapparaat voor de noren schaatsen! 

Computer Café
In 2024 start het Repair Café met een Computer Café. Hiervoor zijn er een aantal stagiairs die hun maatschappelijke stage vervullen en zijn er nieuwe reparateurs die heel goed weten om te gaan met de moderne technologie. Wilt u overbodige informatie en data van uw telefoon halen en uw telefoon opschonen waardoor de batterij langer meegaat? Dan bent u bij het Computer Café aan jet juiste adres. Ook kunt u hier terecht voor kapotte spelcomputers en consoles, maar ook voor vragen en diverse software problemen op uw laptop. Elke derde zaterdag van de maand staan de reparateurs vanaf 10.00 uur voor u klaar om uw kapotte spullen te repareren. Samen met u wordt er gekeken wat er gemaakt kan worden. Tijdens het wachten krijgt u voor slechts 1 euro een kopje koffie en een koekje. Na een geslaagde reparatie wordt een donatie op prijs gesteld om de vaste lasten te kunnen bekostigen.

Het Repair Café vindt u elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in Kindcentrum Regenboog, Kon. Julianastraat 1 in Nootdorp.