Afbeelding

Vier je kerstvakantie in Theater de Veste

Algemeen

Van 22 december t/m 7 januari heeft Theater de Veste een leuk, speels, uitdagend en vooral ook humorvol programma voor je samengesteld. Zin om lekker hard te lachen? Ga dan op 27 of 28 december naar de voorstelling ‘Ho Ho Kerstshow’.

De internationale theatersensatie Släpstick stort zich op brutale wijze op het kerstfeest. Een super leuke show voor de hele familie. Ook staat cabaretier Sjaak Bral op het programma met zijn oudejaarsconference, vol humor en snedige analyses. Daarnaast tovert het cabaretduo Maartje & Kine tijdens hun eigen midwinterfeest ‘Sneeuwbeesten’ op 5 januari eveneens een lach op je gezicht. Hun voorstellingen zijn zowel humoristisch als ontroerend. Voor kinderen is ook veel te beleven in het theater, zoals voorstellingen van Juf Roos. 

Dit is zeker niet alles, bezoek de theaterwebsite voor het complete aanbod van concert, cabaret, theater en andere events: www.theaterdeveste.nl. Maak de feestdagen tot een echt feest en trakteer jezelf, je vrienden en familie op een avond, middag en/of ochtend in Theater de Veste!