Afgelopen vrijdag werd een bezoek gebracht aan het succesvolle jongerencentrum De Border in Tanthof.
Afgelopen vrijdag werd een bezoek gebracht aan het succesvolle jongerencentrum De Border in Tanthof.

Hulp Sint fractie Hart voor Delft

Algemeen

DELFT - Voor Hart voor Delft is het belangrijk om je te laten zien in diverse wijken in Delft. De fractie heeft hierbij de hulp ingeroepen van de Hart voor Delft Sint en zijn multiculturele pieten team, die meerdere locaties bezocht hebben.

Op woensdag 29 november werd door deze gratis hulp Sint een bezoek gebracht aan de Parel bij de kookclub voor kinderen tot en met 10 jaar. Ook werd Ipse in de Wippolder bezocht. Het bezoek werd door de aanwezigen zeer op prijs gesteld en dankzij de gift van de speelgoedbank werden de bezoekers van de Parel verrast met een mooi cadeau! 

Jongerencentrum
Afgelopen vrijdag werd een bezoek gebracht aan het succesvolle jongerencentrum De Border in Tanthof. Het werd een geweldige middag, waar veel kinderen bij aanwezig waren. De organisatie van de Border had er samen met de supermarkt voor gezorgd dat alle kinderen een chocoladeletter kregen. Enkele raadsleden van Hart voor Delft hielpen ook nog bij de bar. De Border is door het enthousiaste werk van Patrick en Vanessa een geweldig succes voor jongeren in deze wijk.

Meer informatie is te vinden op www.hartvoordelft.nl