De politie heeft gisteren een 58-jarige Delftenaar aangehouden als verdachte van een steekincident en is op zoek naar meer informatie.
De politie heeft gisteren een 58-jarige Delftenaar aangehouden als verdachte van een steekincident en is op zoek naar meer informatie.

Verdachte aangehouden na steekincident

Algemeen

DELFT - De politie heeft gisteren een 58-jarige Delftenaar aangehouden als verdachte van een steekincident, waarbij een 62-jarige Delftenaar gewond raakte. De politie onderzoekt het incident en is op zoek naar meer informatie.

Rond 03.30 uur kreeg de politie een melding van een bewoner van een flat aan de Juniusstraat. Deze bewoner trof aan zijn deur een buurman aan die even eerder betrokken was geweest bij een steekincident. Nadat de hulpdiensten ter plaatse waren gekomen is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd om behandeld te worden aan zijn verwondingen. De politie is direct een onderzoek gestart, wat later op de dag leidde tot de aanhouding van een man die verdacht wordt van betrokkenheid bij het steekincident.

Hulp
De recherche doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident. Hierbij kunnen zij de hulp van getuigen goed gebruiken. Heeft u in de nacht van 29 op 30 november iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van de Juliusstraat? Of heeft u op een andere manier informatie die van belang kan zijn in dit onderzoek, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het de politie weten via 0900-8844 of www.politie.nl