Afbeelding

Plaatsen vrij in de cursus voor Home-Start vrijwilligers!

Algemeen

Help jij ouders met kids verder op weg? Een aanstaande moeder die zwanger is ondersteunen bij al het nieuwe wat zwanger zijn meebrengt in haar leven.

Een vader met jonge kindjes die niet goed naar buiten durft omdat ze nog niet goed luisteren. Een gezin met problemen waar weinig tijd is voor plezier. Deze gezinnen kunnen jouw steun nodig hebben. Misschien had jij die steun ook graag gehad toen je in die situatie was. Het ondersteunen doe je o.a. door gezelligheid te brengen, een luisterendoor te zijn, spelen met kinderen en samen op stap gaan. Jouw ondersteuning kan voor het gezin het verschil maken. Voorkomen dat kleine problemen grote problemen worden. Je krijgt begeleiding, een reiskostenvergoeding, collega’s en je leert zelf ook van dit vrijwilligerswerk. De basistraining start in november bij voldoende deelname en anders in januari.

Informatie
Interesse? Neem contact op met Ina Gebuijs van Humanitas: 06-12461090 of stuur een mailtje naar i.gebuijs@humanitas.nl. Informatie is te vinden via de websites www.home-start.nl of www.humanitasdelft.nl. Op deze laatste site is nog meer vrijwilligerswerk te vinden.