Afbeelding

Word vrijwilliger bij Home-Start

Algemeen

Kleinkinderen worden groter en vragen minder, misschien al met pensioen? Lijkt het je leuk om een ander gezin een steuntje in rug te bieden?

Er zijn nog plaatsen vrij in de komende cursus voor Home-Start vrijwilligers die in oktober/november zal starten. We zoeken voor jou een gezin dat past bij wat jij kan bieden!

Heb je een paar uurtjes in de week tijd om een gezin met kinderen een steuntje in de rug te bieden? Vind je het fijn om iets voor anderen te betekenen? Het ondersteunen doe je door gezelligheid te brengen, te spelen met kinderen, een luisterend oor te zijn en samen op stap te gaan. Dit kan voor het gezin het verschil maken. Het werk lijkt op een goede buurvrouw die er regelmatig even voor je is. Gezinnen zeggen vaker ‘door de vrijwilliger die er een paar uur per week was, hield ik het vol en hervond ik mijn kracht als ouder’. Voor dit vrijwilligerswerk krijg je begeleiding, een reiskostenvergoeding, collega’s en je leert zelf ook van dit vrijwilligerswerk. 

Voor meer informatie neem contact op met Ina Gebuijs van Humanitas: 06-12461090 of mail i.gebuijs@humanitas.nl. 

Informatie via websites www.home-start.nl of www.humanitasdelft.nl op deze laatste site is nog meer vrijwilligerswerk te vinden.