Jay, Cindy en Paul van Winden (links) nemen het stokje over van Rob en Cynthia Zuidervaart (rechts).
Jay, Cindy en Paul van Winden (links) nemen het stokje over van Rob en Cynthia Zuidervaart (rechts).

Zuidervaart auto’s wordt van Winden auto’s!

Algemeen

DELFT - Al sinds 1970 is Zuidervaart auto’s een begrip in Delft en omstreken. Rob Zuidervaart runde het bedrijf samen met zijn vrouw Dini en zijn dochter Cynthia, die al 25 jaar aan het bedrijf verbonden is. Per 1 oktober 2023 krijgt het bedrijf een nieuwe eigenaar.

Vader en zoon Paul en Jay van Winden hebben besloten om per 1 oktober het autobedrijf van Rob en Cynthia Zuidervaart over te nemen. Paul werkt al 35 jaar in het auto vak en heeft dus voldoende ervaring. Hij is begonnen als monteur bij een autobedrijf in Delft en is de laatste jaren leidinggevende geweest over de werkplaats. Zijn zoon Jay zit al vijf jaar in het vak en is bijna 1ste monteur. Hij is toen hij twaalf jaar oud was begonnen met het wassen van auto’s en is hierdoor enthousiast geworden om door te gaan in het autovak. Na al deze jaren is het voor Paul en Jay nu tijd voor een nieuwe uitdaging! 

Enthousiast
Paul en Jay zijn blij met de nieuwe uitdaging en kunnen niet wachten om te beginnen. “We hebben er heel erg veel zin in en gaan de klanten van Rob en Cynthia Zuidervaart met volle enthousiasme verwelkomen, evenals de nieuwe klanten.” Bij van Winden auto’s kunt u niet alleen terecht voor reparaties. “Wij repareren/onderhouden alle merken auto’s. Ook in/verkopen wij auto’s. Staat de juiste auto niet bij ons dan gaan wij graag voor u opzoek. Ook voor schade aan uw auto kunt u bij ons terecht!” Voor de vaste klanten van Rob en Cynthia volgt in de loop van dit jaar een afscheidsreceptie. 

Contact
Van Winden auto’s is te vinden aan de Sadatweg 6 in Delft. Het autobedrijf is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Buiten de openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.vanwindenauto.nl.