Schrijf je in tijdens het Knalweekend van Anytime Fitness Delft, en sport de rest van je leven met korting!
Schrijf je in tijdens het Knalweekend van Anytime Fitness Delft, en sport de rest van je leven met korting! (Foto: )

Sporten wanneer je wilt bij Anytime Fitness

  advertenties

Delft is een nieuwe sportgelegenheid rijker: Anytime Fitness; een franchiseconcept met ruim 4000 clubs over de hele wereld waarvan al zo'n 70 in Nederland. Anytime Fitness is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Kortom: Altijd sporten wanneer het jou uitkomt!

Enrico Brehm, eigenaar van Anytime Fitness Delft, is erg enthousiast over het concept. "Mensen kunnen dag en nacht trainen. En bij 24/7 denk je al gauw aan 's nachts trainen, maar je kunt dus ook supervroeg in de ochtend komen, nog voor werk, op zondagmiddag of met feestdagen. Met je persoonlijke toegangssleutel kun je altijd naar binnen, ook in alle andere vestigingen van Anytime Fitness."

Nieuwste apparatuur
Behalve dat leden dus 24/7 gebruik kunnen maken van de fitnessgelegenheid, zijn er nog meer voordelen. "We hebben de allerbeste apparatuur, het nieuwste van het nieuwste", vertelt Brehm. "Bovendien krijgt iedereen een gratis introductieprogramma, waarbij we kijken hoe we diegene het beste kunnen helpen bij het behalen van zijn of haar doelen. Er is veel persoonlijke begeleiding, iedereen krijgt de aandacht die ze verdient."

Knalweekend
Zaterdag 8 en zondag 9 september organiseert Anytime Fitness Delft beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur het Knalweekend. Brehm: "We nodigen iedereen van harte uit om kennis te komen maken. Iedereen die zich bovendien dit weekend inschrijft als nieuw lid, krijgt levenslange korting op het lidmaatschap. Dus de rest van je leven sporten met korting!"

Maandag 17 september opent Anytime Fitness Delft dan officieel de deuren. "We openen ze, om ze vervolgens nooit meer te sluiten!"

Anytime Fitness
Delft Beethovenlaan 230
www.anytimefitness.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1