Zaterdag 1 september opent Meubel & Slaaphuys - Home & Deco de deuren.
Zaterdag 1 september opent Meubel & Slaaphuys - Home & Deco de deuren. (Foto: )

Een accessoireparadijs aan de Binnenwatersloot

  advertenties

Al tien jaar huisvest Meubel & Slaaphuys - Landelijk & Lifestyle op de Bellweg 8a. Vanaf zaterdag 1 september heeft de zaak er echter een nieuwe vestiging bij. Aan de Binnenwatersloot opent dan het nieuwe Meubel & Slaaphuys - Home & Deco, de ideale winkel voor iedereen die van kwalitatief goede woonaccessoires houdt.

Het openen van de nieuwe vestiging was eigenlijk een onverwachte stap in de carrière van eigenaar Rob Addink: "We waren het niet echt van plan, maar de gelegenheid deed zich voor dat we dit pand over konden nemen. Een kans die we met beide handen hebben gegrepen. Ik ben enorm trots op het eindresultaat."

In de winkel midden in het centrum van Delft zal de aandacht voornamelijk gericht zijn op de aankleding van het huis. "We verkopen stylingartikelen van A tot Z", zegt Addink. "Windlichten, klokken, lampen, kaarsen, vazen, schalen, bedenk het maar. Bekende merken uit ons assortiment zijn Richmond Interiors, PTMD, Rivièra Maison en Riverdale. De laatste twee zijn nog eens extra bijzonder, omdat wij de enige in heel Delft zijn die deze merken verkopen." Interieurliefhebbers kunnen dus hun hart ophalen aan het brede assortiment. Maar de winkel biedt meer dan alleen accessoires. "Ook voor interieuradvies, laminaat en gordijnen ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je bij het stijlen van je volledige huis." Om de opening met iedereen te vieren biedt Meubel & Slaaphuys - Home & Deco van 1 tot en met 9 september 25 procent korting op het hele assortiment.

Aan de website wordt op dit moment nog hard gewerkt. Kijk alvast op www.facebook.com/meubelslaaphuyshomedeco voor een impressie. Of kom binnenkort langs en laat je verrassen!

Meer berichten
 
CustomHtml_1