Cock Diemel van Diemel Groenvoorziening.
Cock Diemel van Diemel Groenvoorziening. (Foto: )

Open dag bij Diemel Groenvoorzieningen

  advertenties

DEN-HOORN - Veel aandacht voor sfeer en vormgeving zonder de technische kwaliteit uit het oog te verliezen. Dat is altijd het uitgangspunt bij full service hoveniersbedrijf Diemel Groenvoorzieningen. Cock Diemel: "In onze aanpak is beleving en vormgeving belangrijker dan het materiaalgebruik. Beide moeten aansluiten bij de beleving van de klant. Daarom komen we vrijblijvend langs om de wensen en ideeën te bespreken en zo komen we gezamenlijk tot een plan voor een ontwerp."

De specialisten van Diemel Groenvoorzieningen laten graag zie hoe je van je tuin een plek kunt maken waar plezier, beleving en ontspanning hand in hand gaan. Dat doen ze zaterdag 22 september tijdens een open dag. Diemel Groenvoorzieningen opent dan van 10.00 uur tot 16.00 uur de deuren. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in de presentatieruimte, samen met een hovenier een moodboard samenstellen of gewoon lekker rondstruinen bij dit bedrijf.
Cock: "We willen dit jaar tijdens de open dag vooral de nadruk leggen op het klimaatbestendig maken van je tuin. Met de stijgende temperaturen en de toenemende hoeveelheid neerslag is het nodig om je tuin daarop aan te passen. Zo kan je door meer bomen en groen te planten je tuin koeler en dus beter bruikbaar te maken. Ook zijn er verschillende manieren om de grotere hoeveelheden regenwater te verwerken in de tuin zodat dit water weer beschikbaar is voor de beplanting in droge periodes. De mogelijkheden om je tuin klimaatbestendig te maken, zijn eindeloos. We gaan graag in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen."

Meer berichten
 
CustomHtml_1