<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Leo Harteveld bij één van de top occasions die helemaal op maat zijn ingekocht.
Leo Harteveld bij één van de top occasions die helemaal op maat zijn ingekocht.

Autobedrijf Harteveld: heel concurrerend met Cars & Joy

  advertenties

PIJNACKER – Autobedrijf Harteveld is nu al weer bijna twee jaar gevestigd aan de Delftsestraatweg 26C in Pijnacker. Makkelijk te vinden bij Van den Berg Machines en bij Future Bike en Quartel Modelbouw.

Het bedrijf is dus wat kleiner behuisd dan voorheen, toen het een groot bedrijfspand op bedrijventerrein Ruijven in Delfgauw had. Het bedrijf is Saab & Subarudealer, maar ook Volvo & Ford specialist. Daarnaast kan het bedrijf via de formule Cars & Joy alle merken auto's onderhouden en kan Autobedrijf Harteveld voor heel concurrerende prijzen onderdelen van alle auto's inkopen om zo voor de klant niet alleen maatwerk te verzorgen, maar tegelijk ook de prijzen aantrekkelijk te houden.

Dorpsgarage
"We willen een dorpsgarage zijn met een persoonlijke benadering, waarbij we het onderhoud doen in nauw overleg met de klant. Een zakelijke rijder die voor zijn werk 50.000 kilometer per jaar rijdt, vraagt een andere benadering dan de particulier die hooguit 5.000 kilometer rijdt. Het is de kunst om iedere klant zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn en dat lukt ons heel goed. Steeds meer mensen beginnen ons bedrijf in Pijnacker te ontdekken. We hebben een 'stamtafel' waar klanten met een kopje koffie en een krantje kunnen wachten tot het klusje aan hun wagen geklaard is."
Van Audi tot Volvo, van de Fiat 500 cabrio tot de Saab 9-3 cabrio en alles er tussenin. Het volledige overzicht van de occasions is te vinden op de website en Facebookpagina. Wilt u altijd met uw garagebedrijf in contact blijven staan? Download dan de speciale Harteveld-app in de Appstore! Voor het volledige overzicht van alle Harteveld-occasions surf je naar de website.

NRG Bike
Bent u op zoek naar een auto? Of heeft u behoefte aan een loopfiets? Autobedrijf Harteveld is nu behalve auto- ook loopfietsspecialist. Een 'heruitvinding' van het vehikel dat tweehonderd jaar geleden 'in de markt is gezet'. De zogeheten NRG – of Energy – Bike is voor mensen die niet meer zo vlot ter been zijn. De 'heruitvinding' is van een longarts in Groningen. Ralph Koppers ontwikkelde de loopfiets oorspronkelijk voor zijn COPD-patiënten.

Autobedrijf Harteveld is te bereiken via telefoonnummer (015) 256 51 00. Of surf naar de website: www.autobedrijfharteveld.nl.

Reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419604&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>