Verkoopadviseur Coen Brokerhof presenteert de voorjaarsdeal voor de Toyota Aygo: kopen en morgen weg rijden.
Verkoopadviseur Coen Brokerhof presenteert de voorjaarsdeal voor de Toyota Aygo: kopen en morgen weg rijden.

Ongekend veel klantvoordeel bij de Paasshow van Toyota DIGO

advertenties

DELFT – Toyota DIGO aan de Reinier de Graafweg 2A wordt momenteel in een nieuw jasje gestoken. Dat wil zeggen, dat de gevelbeplating van het autobedrijf wordt vervangen. Zo is de uitstraling van het pand ook weer helemaal up to date.

De Paasdagen worden op deze manier passend ingeluid. Vanaf 6 april houdt Toyota DIGO diverse opruimacties, waarbij veel voordeel voor de klant te behalen is. Maar waardoor er ook extra veel belangstelling is voor de nieuwe auto's. De Toyota C-HR bijvoorbeeld, waarvan de verkoopresultaten verbluffend zijn. "De verkoop gaat nog steeds als een trein", zegt verkoopadviseur Coen Brokerhof. "Met de Paasdagen is er voor de mensen extra veel gelegenheid voor een proefrit."
De Toyota C-HR is een vijfdeurs SUV, die veel kracht uitstraalt. Een bijzondere hoogzitter, waarbij de naam staat voor Coupé High Rider. De vijfdeurs SUV van Toyota kan afgeleverd worden met een benzinemotor of met een hybride motor, handgeschakeld of met automaat. De Toyota C-HR heeft een vanafprijs van 25.295 euro rijklaar. "Wij horen van veel mensen dat hij er in het echt nog mooier uitziet dan op de foto's in de media. Daarom vinden wij het erg leuk om de auto te kunnen laten zien en te laten proberen tijdens een proefrit", zegt Brokerhof.
Voor iedereen die tijdens de Paasdagen binnen komt is er een fles wasshampoo cadeau en voor iedereen die een offerte voor de aankoop van een nieuwe auto laat maken, is er een emmer met autowasproducten cadeau. Dit geldt natuurlijk ook voor een offerte voor een occasion. "De mensen die een offerte laten maken voor een nieuwe Toyota, die krijgen deze emmer dus gratis mee naar huis", aldus Brokerhof.
De Paasshow biedt ook op het gebied van financieringsmogelijkheden veel goeds. Tijdens deze dagen geldt namelijk een financieringsactie tegen 3,6 procent rente. "En op het gebied van toebehoren aan de auto, is er op iedere Aygo vanaf de X-Play uitvoering een gratis navigatiesysteem ter waarde van 450 euro mogelijk", legt Brokerhof uit.
Voor de Toyota Aygo geldt momenteel deze aantrekkelijke voorjaarsdeal: een X-Wave met cabriodak kopen voor een bedrag van 13.990 euro en morgen weg rijden!
Niet alleen kopen, maar ook privé-leasen van een nieuwe Toyota is mogelijk bij DIGO. "Bij een Private Lease overeenkomst, geldt dat alles inbegrepen is bij de maandprijs", zegt Brokerhof. "Dat wil zeggen het onderhoud, de verzekering, de afschrijving en de wegenbelasting. En natuurlijk is de eigen auto gewoon in te ruilen, ook als voor een leasecontract wordt gekozen."
De Paasdagen worden bij Toyota DIGO nog eens extra opgeluisterd met veel voordeel! Kom langs en profiteer ervan, Coen Brokerhof en zijn collega's helpen u graag.

Toyota DIGO
Reinier de Graafweg 2A
2625 DA Delft
(015) 515 00 00
www.toyotadigo.nl