De C-HR is de nieuwe krachtige verschijning in de showroom van Toyota DIGO.
De C-HR is de nieuwe krachtige verschijning in de showroom van Toyota DIGO.

Focus op de C-HR, de nieuwe SUV bij Toyota DIGO

advertenties

DELFT – De focus ligt bij Toyota DIGO momenteel op de nieuwkomer in de showroom. Dat is de Toyota C-HR. Een vijfdeurs SUV, die veel kracht uitstraalt. Onder de klanten van Toyota DIGO is de C-HR heel goed ontvangen.

Bij kijken alleen is het niet gebleven. Sinds medio december, toen de C-HR zijn opwachting maakte, hebben veel mensen ertoe besloten een proefrit te maken en vervolgens tot koop over te gaan. "Er zijn inmiddels al heel wat auto's verkocht en afgeleverd", zegt verkoopadviseur Peter Huizenga. "De C-HR is dan ook een bijzondere hoogzitter. De naam staat voor Coupé High Rider en daar is niets te veel mee gezegd."
De vijfdeurs SUV van Toyota kan afgeleverd worden met een benzinemotor of met een hybride motor, handgeschakeld of met automaat. De Toyota C-HR heeft een vanafprijs van 25.295 euro rijklaar. "Wij horen van veel mensen dat hij er in het echt nog mooier uitziet dan op de foto's in de media. Daarom vinden wij het erg leuk om de auto te kunnen laten zien en te laten proberen tijdens een proefrit", zegt Huizenga. "Is de C-HR toch niet helemaal wat u zoekt? Dan heeft DIGO natuurlijk nog veel meer aanbod, met momenteel veel voorraadvoordeel. Zo is er een Aygo met 1.000 euro voorraadpremie en de Toyota Yaris met maar liefst 1.250 euro. Gaat u toch liever voor een jong gebruikte auto? Dan hebben wij een keuze uit 250 occasions van alle merken en hoge kwaliteit."
Kom langs bij Toyota DIGO. Bekijk de C-HR, laat u informeren en maak een afspraak voor een proefrit.

Toyota DIGO
Reinier de Graafweg 2A
2625 DA Delft
(015) 515 00 00
www.toyotadigo.nl