Het nieuwe, tweede bedrijfspand van Autobedrijf Harnaschpoort in Den Hoorn.
Het nieuwe, tweede bedrijfspand van Autobedrijf Harnaschpoort in Den Hoorn.

Uitgebreid dienstenpakket bij Autobedrijf Harnaschpoort in Den Hoorn

advertenties

DEN HOORN – Autobedrijf Harnaschpoort heeft uitgebreid met een tweede pand. Tegenover het bestaande pand aan het Vrij-Harnasch 66 is een nieuwe garage van 245 vierkante meter geopend. Het pakket aan diensten kan zo uitgebreide worden.

Want met de ingebruikname van het tweede pand, is ook het personeelsbestand vernieuwd. Behalve eigenaar Ron Strampraad, zijn hier nu ook de monteurs Ton ter Heijden en Stefan Junier aan het werk. Eerstgenoemde is helemaal thuis in oldtimers, een jarenlange ervaring opgedaan bij het vorige bedrijf waar hij werkte. "Ton is dus gespecialiseerd in de techniek van oudere auto's", begint Strampraad. "Klassieke auto's kunnen dus vanaf heden ook volledig gerepareerd en gereviseerd worden. Daarnaast hebben we met de ingebruikname van het tweede pand ook de mogelijkheid gekregen om meer te gaan doen met campers en bedrijfswagens. Dit zijn dus langdurige projecten. Ons nieuwe pand heeft één grote brug."
Daarnaast is er een andere bedrijfsactiviteit voor dit universele autobedrijf bij gekomen. Die bedrijfsactiviteit is namelijk de in- en verkoop van auto's. Het zullen voornamelijk occasions tot 5.000 euro zijn. "En dan is alles wat je bedenken kunt mogelijk, maar boven die prijs uitkomen, dat is ook mogelijk", aldus Strampraad. Om sneller en meer gericht tot de juiste aankoop te komen, kun je Autobedrijf Harnaschpoort ook een zoekopdracht geven. Enkel de wensen hoeven even aangegeven te worden, bijvoorbeeld kleur, bouwjaar, kilometerstand en prijs, en Autobedrijf Harnaschpoort gaat aan de slag. "Heel gericht kunnen we dan zoeken. Nogmaals, alles wat je kunt bedenken is mogelijk." Om meer ruimte in het oorspronkelijke pand te creëren, is de opslag van winterbanden nu ook verplaatst naar het nieuwe pand. Het oorspronkelijke bedrijfspand heeft de beschikking over drie bruggen. Hier kunnen alle denkbare reparaties en al het onderhoud aan uw auto worden uitgevoerd. Bekend is het bedrijf vanwege de APK zonder afspraak. Als er onverhoopt reparaties nodig mochten blijken, dan ijvert het team van Ron Strampraad er voor om altijd de meest voordelige onderdelen te zoeken of goede tweedehands onderdelen. Op het gebied van de APK is een benzine- en een diesel-keuring mogelijk. De eerste inclusief een viergasmeting en eventueel een EOBD test. De tweede inclusief roetmeting en een test. "Veel bedrijven rekenen een heel laag bedrag voor een APK of doen die zelfs helemaal gratis", gaat Strampraad verder. "Maar meestal zijn de klanten dan bij een eventuele reparatie wel weer duurder uit. Wij proberen door middel van onze werkwijze de kosten altijd zo laag mogelijk te houden."

Autobedrijf Harnaschpoort
Vrij-Harnasch 66
2635 BZ Den Hoorn
(015) 212 39 68
www.autoharnasch.nl