Jeroen van der Werf in de winkel bij acht tableaus met uiteenlopende sloten.
Jeroen van der Werf in de winkel bij acht tableaus met uiteenlopende sloten.

Sleutelspecialist Delft biedt doe-het-zelver het beste advies

advertenties

DELFT – Sleutelspecialist Delft aan de Verwersdijk 2 is hèt adres in Delft als het gaat om sloten en sleutels. Het beste hang- en sluitwerk is hier verkrijgbaar. Mocht u vragen hebben, dan staat het personeel u graag te woord. Ongeveer een half jaar geleden heeft de zaak op de hoek met het Rietveld een heel andere aanblik gekregen.

Degene die binnenkomt heeft meteen een indruk van al hetgeen er op dit gebied verkrijgbaar is. Niet alleen het laten bijmaken van huissleutels is hier mogelijk, maar ook van autosleutels met transponder. "Maar laten we ons nu even beperken tot huissleutels", zegt Jeroen van der Werf. "Uiteraard kunnen wij alles snel en vakkundig bijmaken. Maar het monteren van compleet nieuwe sloten bij u thuis, dat behoort ook tot de mogelijkheden."

Nauwkeurig advies
Het is mogelijk om een compleet nieuw slot door het personeel van Sleutelspecialist Delft te laten monteren, maar de echte doe-het-zelvers, die nemen zo'n klus natuurlijk zelf ter hand.
"Uiteraard is het ook in die gevallen mogelijk dat wij zo'n doe-het-zelver assisteren", zegt Van der Werf. "Alle materialen voor het monteren van gedegen hang- en sluitwerk is in onze winkel aanwezig. Wat te gebruiken en hoe te monteren? Rond die vraag stemmen wij graag ons advies af."
Om dat advies op z'n aller-nauwkeurigst te geven, hebben Van der Werf en zijn collega's graag een foto van de situatie thuis. Neem die mee naar de winkel aan de Verwersdijk. Aan de hand daarvan kan een nog beter advies gegeven worden, omdat de situatie dan optisch duidelijk is.

Nieuw in assortiment
"Helemaal nieuw in ons assortiment is overigens de Evva 3KS Plus", geeft Van der Werf aan.
"Dit slot is extra goed bestand tegen het uittrekken of afbreken van de cilinder, methodes die tegenwoordig nogal in zijn onder inbrekers. Dit slot is met SKG 3 sterren het zwaarst gekeurd. Door ons bij u thuis gemonteerd en met sleutels vervaardigd aan de hand van het bijgeleverde certificaat." Kom eens langs bij Sleutelspecialist Delft. Laat u informeren over alle mogelijkheden rond goed en gedegen hang- en sluitwerk met bijbehorende sleutels."
Telefoon: (015) 213 32 26. Internet: www.sleutelspecialistdelft.nl.