Een schade aan uw autoruit is snel hersteld bij Glasgarage van EDA de Heus. Op de foto eigenaar Aad van Winden.
Een schade aan uw autoruit is snel hersteld bij Glasgarage van EDA de Heus. Op de foto eigenaar Aad van Winden.

Glasgarage van EDA de Heus, uw voorruit weer snel hersteld

advertenties

DELFT – EDA de Heus viert het vijftigjarig bestaan. Het is een universeel Delfts autobedrijf. Niet alleen voor de verkoop van occasions, maar ook voor onderhoud bent u hier aan het juiste adres. Onderhoud en reparaties volgens de Bosch Car Service. Maar sinds 2003 is EDA de Heus ook Glasgarage.

Glasgarage is een bedrijfsonderdeel van EDA de Heus, dat de laatste jaren steeds meer aan bekendheid wint. Bij Glasgarage moet u denken aan de beste reparaties van grote en kleine schades aan uw voorruit. Glasgarage van EDA de Heus werkt voor zowel particulieren als verzekeringsmaatschappijen. "We werken in elk geval met de laagste eigen risico´s", geeft eigenaar Aad van Winden aan. "Het is overduidelijk dat onze werkwijze hoogst wordt gewaardeerd. In een krimpende glasmarkt, zijn wij als Glasgarage namelijk wèl gegroeid. In dit bedrijfsonderdeel zit duidelijk potentie."
Voor het glasherstel is Glasgarage van EDA de Heus aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat de hoogste kwaliteit garandeert. Uiteraard worden alle werkzaamheden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel. Voor reparatie van de voorruit en andere ruitbreuken geldt een 24/7 service. "Herstel of vervangen, daar kunnen we 24 uur per dag voor ingeschakeld worden", zegt Van Winden.

Het luistert tegenwoordig nogal nauw hoe autoruiten worden hersteld of vervangen. De meeste ruiten zijn tegenwoordig namelijk uitgerust met een geavanceerd camerasysteem. Hiermee kan de afstand tot de voorligger worden gemeten en wordt duidelijk of de bestuurder netjes binnen de lijnen blijft rijden. Een camera voor de actieve cruisecontrol. "Zo´n ruit moet dus helemaal volgens de juiste manier worden gemonteerd", zegt hij. "Helemaal volgens de manier waarop het camerasysteem in de ruit is geïntegreerd. De ruit moet er op exact dezelfde manier weer in worden gezet."
De services van Glasgarage nog even overzichtelijk op een rij: autoruit vervangen, sterreparaties, voorruit polijsten, kenteken graveren en zelfs aircoservice.
EDA de Heus heeft met Glasgarage een hechte samenwerking met assurantietussenpersonen en leasemaatschappijen. Met 85 procent van de verzekeringsmaatschappijen heeft Glasgarage van EDA de Heus een samenwerkingsverband. "Schades kunnen dus snel hersteld worden, maar ook de administratieve afhandeling kan hierdoor vlot en soepel verlopen`, aldus Van Winden.

EDA de Heus
Schieweg 63
(015) 261 81 81
www.edaheus.nl