"Het kwam onze ploegen niet slecht uit"

sport

DELFT - Alle wedstrijden in district West II werden afgelopen weekend tot teleurstelling van velen afgelast. Willem Lok, trainer van Ariston '80 én Taurus, was niet één van hen.

- Was dat even jammer...
"De afgelastingen kwamen voor onze ploegen niet slecht uit, omdat bij beide elftallen heel wat jongens op wintersport waren. Aan de andere kant hadden we in beide gevallen een heel aardig elftal op de been kunnen brengen."

- Maar niet optimaal?
"Nee, het liefst speel je natuurlijk altijd met het sterkste elftal. Uiteindelijk werd de wedstrijd op zaterdag pas om 12.00 uur officieel afgelast, maar gelukkig belde Naaldwijk eerder."

- Jullie doen het goed...
"Zeker, in beide gevallen staan we momenteel op de derde plek. Bij Taurus had ik dat wel verwacht; we zijn afgelopen seizoen immers gedegradeerd. Bij Ariston '80 is het misschien wat verrassender. We mikten op een plek in de middenmoot, maar we voeren de middenmoot aan, dus de vooruitzichten zijn goed."

- Ga je volgend jaar verder?
"Absoluut, we zitten in een proces en bij beide ploegen zit er nog heel veel rek in. Het is hartstikke leuk werken met die gasten, dus komend seizoen gaan we er weer met heel veel plezier tegenaan."