Afbeelding

'We gaan er alles aan doen om het seizoen mooi af te sluiten'

sport

Editie: Week 1, Jaargang 23 |

DELFT – D.v.v. Delft en trainer Ronald Hes (50) besloten onlangs hun verbintenis niet te verlengen, waardoor Hes aan het eind van het lopende seizoen bij de club vertrekt.

– Hoe zijn jullie tot dit besluit gekomen?
“We hebben de afgelopen weken drie keer met elkaar gesproken en daar kwam uit dat het voor beide partijen niet interessant is om met elkaar verder te gaan. Daarom hebben we besloten om aan het eind van het seizoen zonder nare gevoelens afscheid te nemen van elkaar.”

– Het heeft niets met de resultaten te maken?
“Nee. Ik denk dat we dit seizoen alleen tegen Den Hoorn terecht hebben verloren. Alles ligt in deze competitie heel dicht bij elkaar. Daarbij is er dit seizoen een heel aantal nieuwe jongens gekomen, weliswaar grotendeels met een achtergrond bij Delft. Als het wat minder gaat, wordt al snel naar hen gekeken. Dat is natuurlijk ontzettend onterecht.”

– Is het lastig om het seizoen af te maken?
“Zeker niet; we gaan niet op een vervelende manier uit elkaar. We moeten in eerste instantie naar boven kijken en wie weet zit er nog meer in het vat. We gaan er in ieder geval alles aan doen om het seizoen mooi af te sluiten en dat moet ook lukken met deze selectie."

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12