Visrestaurant De Blauwe Snoek is gemoderniseerd, maar de kwaliteit blijft als vanouds

Algemeen

DELFT – Visrestaurant Den Blaeuwen Snoeck geniet grote bekendheid in Delft en omgeving. Vanaf komende week heet het restaurant De Blauwe Snoek. Behalve deze naamsverandering, een modernere huisstijl en een nieuw interieur verandert aan de kwaliteit van de keuken niets.

Het restaurant is sinds 1 september in nieuwe handen. Na negentien jaar heeft Pim van der Burgh het stokje overgegeven. Gastheren Martijn en Daan en de keukenbrigade bestaande uit Theo, Marvin en Frank gaan erop toezien de goede naam te behouden en het succes voort te zetten. De Blauwe Snoek blijft volledig in vis gespecialiseerd. “Wij hebben veel van wat de zee te bieden heeft in huis”, zegt Daan. “Op de kaart staan verse kreeft en oesters uit het nieuwe homarium om maar wat te noemen, een plateau fruits de mer, een driegangen dagmenu met zes verschillende soorten vis, maar ook klassiekers als slibtong, zeetong en Hollandse garnaaltjes. We zeggen wel eens dat we de vis de vis laten, zodat je die het beste proeft. Daarnaast schenken wij natuurlijk mooie, bijpassende wijnen.” 

Regelmatig heeft het restaurant leuke acties. Het begint bijvoorbeeld met het eerder genoemde driegangenmenu voor 25 euro (normaal 32,50 euro). In november en december staat er een mooie zeetong voor 27,50 euro op de kaart. Verder zullen er vanaf volgend voorjaar wijnproeverijen en andere workshops gehouden worden. Houd hiervoor de site in de gaten. 

Ook aan het interieur is het nodige veranderd. “We hebben het restaurant een opfrisbeurt gegeven”, zegt Daan. “De gezellige, warme sfeer blijft, maar er zijn wel nieuwe tafels, stoeltjes en verlichting gekomen.” 

Het nieuwe team heeft ruime ervaring opgedaan in visrestaurant ’t Crabbetje in Leiden. Ze hebben er allemaal zin in om van De Blauwe Snoek net zo’n succes te maken. De eerste openingsdag is op maandag 19 september. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag (keuken open om 17.30 uur). Reserveren kan ook via de vernieuwde website.

Visrestaurant De Blauwe Snoek
Verwersdijk 14
(015) 2138850
www.deblauwesnoek.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12