Afbeelding

De Oosterschelde kreeft is het neusje van de zalm bij Les Copains

vaste rubrieken

Editie: Week 17, Jaargang 22 |

De Oosterschelde kreeft is momenteel weer volop te bestellen bij visrestaurant Les Copains in de Breestraat.

DELFT – Visrestaurant Les Copains heeft zijn interieur een modernere uitstraling gegeven. Sinds drie weken heeft het restaurant in de Breestraat 8 een nieuwe, mooie PVC-vloer. Binnenkort zullen ook de stoelen vervangen worden en krijgt de bank een nieuwe bekleding. “De muren in het restaurant zullen ook een ander kleurtje krijgen”, zegt Eric Ketel. “Het nieuwe interieur, de stoelen en de bank waren een idee van mijn vrouw Debbie.”
Momenteel zitten we midden in het seizoen van de Oosterschelde kreeft. Het seizoen hiervoor loopt van 26 maart tot en met 15 juli. Liefhebbers van Oosterschelde kreeft kunnen een hele bestellen, maar ook twee keer een halve. De kreeft kan als voor- en hoofdgerecht gegeten worden. “Mijn specialiteit is om de Oosterschelde kreeft op te dienen met witte asperges, eendenlever en truffel”, zegt Ketel. “De Oosterschelde kreeft heeft een dagprijs en die is afhankelijk van wat er op een bepaalde dag wordt gevangen. Wilt u in ons restaurant lekker van Oosterschelde kreeft komen genieten? Dan is het wel zaak om even van tevoren te reserveren, gewoon even zeggen dat u voor de Oosterschelde kreeft wilt komen.”
Op de kaart staan nog meer kreeftgerechten, waar voornamelijk de Canadese kreeft voor wordt gebruikt. Het visrestaurant heeft ook een uitgebreide wijnkaart. Ook buiten de kaart om is er een aantal goede wijnen verkrijgbaar. Pascal Spierlings, de sommelier bij Les Copains, is hier verantwoordelijk voor. De voor- en nagerechten worden in de keuken speciaal klaar gemaakt door Joey Bokkers. Inmiddels is ook de nieuwe zomerkaart ingegaan. Breng dus eens een bezoek aan visrestaurant Les Copains, geniet van het lekkere eten en natuurlijk ook van het vernieuwde interieur. Telefoon: (015) 214 40 83. Internet: www.lescopains.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12