Uit hoeveel bandleden bestaat Kensington?
Uit hoeveel bandleden bestaat Kensington?

Win kaarten voor Kensington en De Staat!

Algemeen

SCHEVENINGEN - Zaterdag 14 mei geeft de grootste band van Nederland een uniek strandconcert op het strand van Scheveningen bij Live on the Beach!

Sinds 2012 werkt Kensington keihard aan een meer dan glansrijke carrière. Deze band is simpelweg te groot voor Nederland, want welke andere nog relatief jonge band verkocht de Johan Cruijff Arena gemakkelijk uit? Juist, dat is Kensington! Maar denk niet dat de mannen op hun lauweren rusten na al het succes. Ze zijn altijd hongerig en willen altijd beter en meer. Hoogtijd dus om het strand van Scheveningen eens stevig op zijn grondvesten te laten schudden.

Onvergetelijk
Zoals jullie weten zal de zanger van Kensington, Eloi Youssef, na vijftien jaar de Utrechtse band verlaten. Eind volgende zomer stopt hij. Reden genoeg om dit magische strandconcert te beleven. Maak je op voor een zaterdag die je niet snel zult vergeten. Beleef met je voeten in het zand, zon aan de hemel en biertje in de hand een spectaculair strandconcert van Kensington!

De Staat
Naast Kensington zal ook De Staat uit Nijmegen optreden. De band is geformeerd rondom zanger en liedjesschrijver Torre Florim. De Staat heeft een ijzersterke sound en live weten ze meer dan overtuigend te spelen. Ze deden al een Europese tour en speelden begin 2017 hun grootste Nederlandse clubshow in een uitverkochte AFAS Live. Natuurlijk komen Rondé en The Indien ook langs.

Win kaarten!
Delft op Zondag en Het Kasteeltje mogen 4 x 2 kaarten weggeven voor Live on the Beach met Kensington en De Staat. Weet jij uit hoeveel bandleden Kensington bestaat? Dan maak je kans. Stuur het antwoord op naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet ben jij één van de gelukkigen die volgende maand met de voeten in het zand staat!
Sowieso verzekerd zijn van tickets? Ze zijn te koop via de website www.liveonthebeach.nl.

Afbeelding