Autotaalglas Rijswijk
Autotaalglas Rijswijk

Autotaalglas staat garant voor kwaliteit

Algemeen

RIJSWIJK - Heeft u een sterretje in uw autoruit of is uw ruit verbrijzeld? Dan helpen de vakkundige professionals van Autotaalglas u graag verder. 

Om het ongemak van ruitschade zo prettig mogelijk te maken biedt Autotaalglas verschillende service aan, zoals een gratis vervangende MINI en ook bieden zij service op locatie als u niet in de gelegenheid bent om naar de vestiging te komen. 

Kwaliteit
De vakmensen van Autotaalglas beschikken over de juiste kennis om u met uw autoschade verder te helpen. Vakmanschap en kwaliteit staat namelijk voorop bij Autotaalglas. Zo zijn alle vestigingen van Autotaalglas erkend als FOCWA autoruitherstelbedrijf. Voor reparatie, vervanging en kalibratie gebruikt Autotaalglas speciale apparatuur, zodat u na de reparatie weer veilig de weg op kunt. Naast het repareren van autoruiten, kunt u hier ook terecht voor het vervangen van uw ruitenwissers,  om uw auto te kalibreren en voor een anti-diefstalbeveiliging kentekenplaat.

Rijswijk
Heeft u schade aan uw auto? Woont u in de omgeving van Rijswijk? Ga dan langs bij Autototaalglas aan de Patrijsweg nummer 72. Het pand heeft nog niet zo heel lang geleden een complete make-over gehad van binnen en buiten! Bij Autotaalglas Rijswijk is de agenda nooit vol genoeg ingepland, er is altijd wel plaats voor een extra auto. En ook het laatste-moment-werk is aan Autotaalglas Rijswijk wel toevertrouwd. “Speciaal om die reden hebben we extra veel op voorraad, niet alleen voorruiten, maar ook zijruiten en alle andere denkbare autoruiten”, zegt Struik.

Zij zijn elke maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.30 uur en elke zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Ze zijn te bereiken op 070-3192805. U kunt ze ook bereiken via de mail: rys@autotaalglas.nl