Afbeelding

Kitty en Edwin van der Beek 40 jaar getrouwd!

Algemeen

Op 26 maart zijn Kitty en Edwin van der Beek 40 jaar getrouwd! In 1982 stapten de twee met elkaar in het huwelijksbootje.

“We hebben elkaar destijds ontmoet in discotheek ‘de Bourdon’ aan de Oude Delft”, vertelt Kitty. “Samen met mijn vriendin Ada zag ik daar een leuke jongen staan met een geruit overhemd. Blijkbaar zag hij mij ook want hij vroeg me mee naar de dansvloer en het eindigde met de vraag of ik de week daarop meeging naar de bioscoop, waarop ik natuurlijk ja heb gezegd!” Drieënhalf jaar later, op 26 maart 1982 zijn Kitty en Edwin op een prachtige voorjaarsdag getrouwd. Traditioneel met een witte jurk en sluier, receptie en feestavond.
Het 40-jarig huwelijk wordt gevierd met een etentje in een klein gezelschap. “Onze zoon en zijn partner vanuit Los Angeles kunnen er gelukkig bij zijn nadat het lange tijd lastig is geweest om elkaar te zien door Corona. Ook onze dochter en schoonzoon zijn erbij, maar die wonen gelukkig dichtbij.” Edwin en Kitty gaan binnenkort op ‘huwelijksreis’ naar Zuid-Spanje. Dat zat er toentertijd niet in. Het geld was op na de bruiloft!”