Robert van der Heiden in het nieuwe pand van Dutch Dream Slaapcomfort Delft
Robert van der Heiden in het nieuwe pand van Dutch Dream Slaapcomfort Delft

Dutch Dream Slaapcomfort is verhuisd

Algemeen

DELFT - Begin februari is Dutch Dream Slaapcomfort verhuisd naar een groter, frisser en nieuwer pand aan de Schieweg 87C. De beddenspeciaalzaak heeft nu de mogelijkheid om de huidige collecties uit te breiden. 

Dutch Dream Slaapcomfort licht graag de merken toe. Bij de stijlvolle collectie van North Beds staat een Scandinavisch ligcomfort centraal. Pullman staat bekend om zijn pocket geveerde boxsprings en matrassen. M-Line zorgt met zijn drukverlagende matrassen dat uw lichaam volledig ontspant en herstelt. De Caresse collectie heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Als laatste lichten we nog graag de Poseidon waterbedden toe, Slapen op water is uiterst comfortabel en Poseidon heeft temperatuur regulerende bedden.

Om de opening van de nieuwe winkel te vieren geeft Dutch Dream een mooie boxspring t.w.v. €1499,- weg! U kan meedoen via www.dutchdreamslapen.nl/winactie. 

Nieuwe collectie
Dutch Dream heeft een frisse start gemaakt, het nieuwe pand is groter en gelijkvloers wat ook betekent dat er nieuwe collecties te zien zijn van de lijnen Pullman, Poseidon, Caresse, M-Line en North Beds. Uiteraard bieden zij nog steeds hun eigen label ‘Dutch Sleep’ aan. De Dutch Sleep boxsprings en matrassen worden met de hand gemaakt in eigen fabriek in Ter Aa

Bekijk het gehele assortiment van Dutch Dream op www.dutchdreamslapen.nl. Robert staat voor u klaar in de winkel. Hij neemt de tijd voor u en helpt u graag met passend advies. De winkel is elke dinsdag t/m donderdag van 10.00 uur tot 17.30 uur geopend. Op vrijdag is er koopavond tot 20:00 uur. Zaterdag bent u welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur. Elke 1ste zondag van de maand is er koopzondag. Heeft u vragen? Bel naar 015-3807015.