Een sportief, felgekleurd pareltje. (Foto: PR)
Een sportief, felgekleurd pareltje. (Foto: PR)

Autobedrijf Harteveld: complete auto, complete service

Algemeen

Een auto, dat is voor velen van ons niet zomaar een ding op vier wielen dat je van A naar B brengt. Een auto, dat is beleving. Sfeer, uitstraling. Kortom: een auto moet karakter hebben.

Autobedrijf Harteveld aan de Delftsestraatweg 26C in Pijnacker heeft dan ook auto’s voor de liefhebber. Auto’s met karakter. Bij de rond de 30 occasions op voorraad zit eigenlijk altijd wel een pareltje. Zoals de MINI Cooper 1.5 Business 5deurs Automaat uit 2015 die nu in de showroom staat. Met zijn felle Vulcanic Orange kleur, zwarte dak en sportieve strepen is het echt een opvallende verschijning. De sportieve look wordt nog eens versterkt door z’n lichtmetalen velgen. En ook van binnen ziet ie er schitterend uit: met lederen (en multifunctioneel) stuurwiel en chique bekleding mag je gezien worden! 

Maar natuurlijk gaat het niet alleen om de looks: deze MINI Cooper is ook van alle gemakken voorzien; cruise control, airconditioning en in hoogte verstelbare voorstoelen, regensensor en navigatiesysteem. Met zijn start/stop systeem draagt de auto bij aan minder uitstoot. Veiligheid is gegarandeerd met ABS, diverse airbags en een Elektronisch Stabiliteits Programma. Als je het over gemak hebt: deze MINI Cooper is een automaat, en dat rijdt geweldig! En met slechts 51.881 kilometer op de teller kan deze markante parel nog jaren mee. Alle occasions bij Autobedrijf Harteveld worden standaard afgeleverd met een beurt, APK en zes maanden BOVAG garantie. Daar komt ook nog eens standaard zes maanden mobiliteitspas, met pechhulp, gratis bij. Kortom: niet alleen de auto is compleet, de service is dat ook! 

Autobedrijf Harteveld heeft dan ook een naam hoog te houden. Het bedrijf is al sinds 1963 dealer voor het merk Saab in de regio Delft en is daarnaast specialist in Subaru, Volvo en Ford. “Maar we voeren onderhoud uit aan alle merken en types auto”, benadrukt directeur Leo Harteveld. Onderhoud, reparatie, banden, trekhaken, airco- of wintercheck, je kunt voor van alles terecht en kunt rekenen op vakkundige behandeling, goed advies en een scherpe prijs. En een afspraak maak je zó, via www.autobedrijfharteveld.nl.