De kanjers van Borwnies&downieS Delft met Monique Schipper
De kanjers van Borwnies&downieS Delft met Monique Schipper

Brownies&downieS zoekt nieuwe kanjers!

Algemeen

DELFT - Puur genieten, dat is waar Brownies&downieS voor staat. Met verse en ambachtelijke producten zorgen de kanjers van Brownies&downieS voor een onvergetelijk bezoek!

Brownies&downieS heeft nog niet zo lang een vestiging in Delft zitten. Aan de Voldersgracht 12 hebben zij een zaak geopend op 12 november. Corona zorgde voor een lastige start. Zij moesten meteen zes weken in een lockdown. Gelukkig mogen ze nu weer volop draaien. 

Op zoek naar kanjers
Brownies&downieS is nog op zoek naar nieuwe kanjers (mensen met een verstandelijke beperking) die een zinvolle dagbesteding willen hebben. Ze leren en werken hier en ze hebben vooral plezier met elkaar. Dat is het belangrijkst!

Meer dan lunchen
Bij Brownies&downieS kunt u niet alleen terecht voor een lekkere lunch, maar ook voor groepsarrangementen. Wilt u bijvoorbeeld een babyshower organiseren? Neem dan contact met ze op! De kanjers van Brownies&downieS zorgen ervoor dat alles feestelijk is versierd. Voor de groepsarrangementen is er een grote ruimte waar voldoende afstand gehouden kan worden. De kanjers zorgen er dan voor dat er roze en blauwe slingers worden opgehangen en dat de ruimte is voorzien van blauwe en roze ballonnen. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u dit altijd bespreekbaar maken. Wilt u uw verjaardag vieren of een high tea houden? ook dat kan allemaal bij Brownies&downieS! Voor meer informatie kunt u mailen naar delft@browniesanddownies.nl of bellen naar 015 301 1042

Brownies&downieS Delft is elke maandag tot en met zaterdag geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.browniesanddownies.nl