De nieuwe collectie druppelt alweer binnen
De nieuwe collectie druppelt alweer binnen

Nieuwe voorjaar-/zomercollectie bij de Beterlopenwinkel

Algemeen

DEN HAAG - De nieuwe collectie van de Solidus comfortschoenen druppelt alweer binnen en kenmerkt zich door een frisse mix van materialen en mooie prints in zachte pasteltinten. 

“In alle wijdtematen (F en G voor de smalle tot normale voet en H, J, K en M voor de wat bredere tot zeer brede voet) is er weer volop keus in leuke sportieve schoenen en sandalen voor voeten die net iets meer comfort wensen om prettig te lopen. Bij een aantal schoenen is gebruik gemaakt van flexibele materialen rond de bal van de voet zodat de knokken en hamertenen voortaan pijnvrij door het leven gaan. Ook zijn er weer modellen met een stijvere zool om de voorvoetklachten zoals Artrose, Reuma en Mortonse neuralgie te doen vergeten. Al deze schoenen zijn voorzien van een uitneembaar origineel Solidus voetbed wat de schokken absorbeert en de druk verdeeld. Kom langs en laat u adviseren door het enthousiaste verkoopteam.

Voor de verzorging van uw voeten kunt u terecht bij onze medisch pedicure Jilka en voor serieuzere voetklachten kunt u een gratis afspraak maken bij onze registerpodoloog Henk Jan voor het laten aanmeten van nieuwe steunzolen. Voor een beter resultaat maakt hij tegenwoordig ook gebruik van een echoapparaat om de problemen inzichtelijk te maken.

U kunt ons bereiken met tram 16 halte HogeVeld en bus 37 halte Noordweg. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de winkel. Kunt u moeilijk naar de winkel komen dan is er ook de mogelijkheid voor de schoenen-aan-huis-service. Na een telefonische intake komt de schoenspecialist dan bij u thuis.”

Beterlopenwinkel Den Haag
Laan van Wateringse Veld 73
2548 BK Den Haag
Tel. 070-3099058