Trompper Optiek is open op afspraak
Trompper Optiek is open op afspraak

Zo positief!

Algemeen

DELFT - “Iedereen heeft wel eens zo’n gevoel van ‘tja, das waar ook’ of ‘ooh ja, dat was ik net ff vergeten’. Nou, dat overkwam mij de afgelopen week een keer toen Leo (ja, die van deze krant) mij vrolijk opbelde dat het weer tijd was voor mijn column. Dus ik begon meteen te schrijven en dat ging als volgt:
‘We herkennen het misschien wel: Je hebt zo de afgelopen dagen/weken iets teveel ‘op elkaars lip’ gezeten met familie, vrienden of (nu) kennissen. En waar je op zo’n moment altijd met meerderen de middag of avonden vulde, gezellig met een grote groep, voelde het de afgelopen tijd tóch een tikkie beperkt aan. Voorlopige conclusie: We houden nog steeds van ze, maar we beginnen 2022 wel even met een beetje rust…’
Dus ik liet bovenstaand stukje even aan mijn dochter lezen, (je kent ‘r wel, met die opgetrokken wenkbrauw..;) ) en zij wees mij fijntjes op het volgende: ‘Pâhhâp, waarom nou zó negatief? Dat je zelf soms zo tegen dingen aan kijkt, snap ik, je bent zelf ook niet de gezelligste, maar je laat je zó kennen! Wees toch blij met de mogelijkheden die we nog wel hebben en begin 2022 nou eens een beetje kleurrijk, een beetje positief! En natúúrlijk, ze heeft gelijk! (Ik hoor haar in de verte: Dûhhûh! ;) )
Dus waar ik met mijn fijn geslepen kritische blik graag gevoeligheden tegen het licht houd, ben ik de volgende ochtend tóch maar even opnieuw begonnen. (Zie elders in deze krant)
Kom ik volgende maand wel weer met wat snedigs…

De beste wensen voor het nieuwe jaar! Wij mogen open zijn en doen dat op afspraak.

Maarten van Woerden,
eigenaar Trompper Optiek

Burgwal 29
015-2126134
info@trompper-optiek.nl
www.trompper-optiek.nl