Foto: Paul Ridderhof
Foto: Paul Ridderhof

Win kaarten voor dinnershow Grandeur in majestueuze Kurzaal

Algemeen

SCHEVENINGEN - Grand Hotel Amrâth Kurhaus en Wentink Forno & Partners hebben hun krachten gebundeld. De rijke historie van het Scheveningse hotel vormde voor Wentink Forno & Partners de inspiratie voor haar nieuwste dinnershow Grandeur. 

Op het podium van de fameuze Kurzaal, veelvuldig bezocht door royals en waar vele artiesten van naam hun kunsten al vertoonden, is de show sinds begin van deze maand vrijwel elke zaterdag en incidenteel op vrijdag te zien. Een uniek decor op een locatie met historische allure, in combinatie met high class entertainment maken samen een exceptionele show van wereldklasse. General manager Roxana Tajvar is verheugd over de samenwerking. “Wij vinden het een eer om een show van deze statuur, geschikt voor jong en oud, naar ons hotel te halen. Grand Hotel Amrâth Kurhaus en specifiek onze indrukwekkende Kurzaal, die de grandeur van een rijk verleden uitademt, is het perfecte decor voor een show als deze met een cast van 40 medewerkers.” 

Programma
Vanaf 18.15 uur is de Grandeurzaal geopend. Gasten worden geplaceerd en vervolgens wordt een welkomstdrankje alsmede een proeverij van 6 verschillende hapjes geserveerd. De inloopmuziek wordt verzorgd door pianist/entertainer Ger Savelkoul of Sjoerd Aronds. Om 19.10 uur is het tijd voor de grootse introductie van de avond met medewerking van orkest, dansers en solisten. Om 19.25 uur wordt het tussengerecht geserveerd met live muziek en entertainment. Om 20.00 uur start deel 1 van de show: FAMOUS VISITORS. Een ode aan celebrities die ooit in het Kurhaus met succes optraden zoals Edith Piaf, Marlene Dietrich, Ramses Shaffy en de Rolling Stones. Alles muzikaal ondersteund door het orkest, 24 dansers en talrijke vocalisten. Daarna geniet u van uw hoofdgerecht. Om 21.15 uur     start de hoofdshow Grandeur, een show vol glamour en glitter met als gastsolisten de Soul Sisters. Pop, Rock & Roll, klassiek met een knipoog, Motown, alles komt voorbij in deze 5 kwartier durende show met honderden schitterende kostuums. Een rollercoaster waaraan behalve door the Soul Sisters wordt medegewerkt door de van televisie bekende Bryan B, de finaliste van The Voice 2019 Patricia van Haastrecht, Janneke Elisabeth, Roy v.d. Akker, Richy Brown, Ger Savelkoul, Sjoerd Arends, 24 dansers en orkest. Een visuele en muzikale belevenis voor jong en oud. Na de show ontvangt u het dessert, waarna de afterparty van start gaat.

Win kaarten!
Delft op Zondag en Het kasteeltje mogen in samenwerking met Wentink Forno & Partners (www.wentinkfornopartners.nl) twee kaarten weggeven voor een 1e rangs optreden en diner. Voor een totaal avondje uit op de 1e rang betaalt u normaal 189,50 euro per persoon. U heeft een prachtige plaats in de fraaie, grote Kurzaal met voortreffelijk zicht op het podium. Wat u moet doen om te winnen? Beantwoord onderstaande drie vragen in een mail naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet is de avond voor twee personen voor u!
- Patricia van Haastrecht, Nederlandse musicalactrice en zangeres van de show, zat in het seizoen van 2018-2019 in de finale van een bekende talentenshow. Welke?
- In de dinnershow Grandeur worden veel kostuums gebruikt, maar hoeveel ongeveer?
- Op 8 augustus 1964 trad een band op in het Scheveningse Kurhaus. Na vier nummers te hebben gespeeld breekt er een grote chaos uit, waardoor het optreden moet worden gestaakt. Welke band was dat?