<p>Bedrijfspand en bedrijfsauto van Reno,<br>bekend in het Delftse straatbeeld.</p>

Bedrijfspand en bedrijfsauto van Reno,
bekend in het Delftse straatbeeld.

Reno al decennialang helemaal thuis in elektrotechniek

  wonen

DELFT - Reno Elektrotechnisch Installatiebureau aan de Industriestraat 42 is helemaal thuis in de elektrotechniek. Op dit gebied kan de klant werkelijk alles geboden worden.

Breed
“Bijna alles waar een stroompje door gaat, dat doen we”, zegt eigenaar Edwin van Puffelen. “Van de groepenkast en wandcontactdoos tot LED-verlichting, noodverlichting, intercom en beveiliging. Verder is internet een groot deel van ons werk. Van netwerken aanleggen tot camerasystemen waarbij je alles via je smartphone kan zien en regelen.”

Groen
“We merken dat de wereld verandert. Mensen willen meer groen en verstandiger leven. De omzetting naar elektriciteit is daar een groot onderdeel van. Er rijden steeds meer elektrische auto’s. Daar moeten voorzieningen voor worden getroffen. Ook zien wij een grote overstap van het koken op gas naar het koken op inductie. Wij helpen de mensen deze behoeftes te realiseren. Dit zijn maar een paar voorbeelden.”

Duidelijk herkenbaar
In totaal werken bij Reno acht mensen, waarvan zes servicemonteurs. Die rijden in de herkenbare Reno-bussen rond. Die zijn niet te missen in het Delftse straatbeeld. Info: (015) 285 58 88 of www.reno-etib.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1