Het project PoortMeesters gezien vanaf de Mercuriusweg.
Het project PoortMeesters gezien vanaf de Mercuriusweg.

PoortMeesters: markante verschijning met aandacht voor de openbare ruimte

wonen

DELFT - Een ‘oververhitte’ woningmarkt, met meer vraag dan aanbod, dat is de huidige situatie op de woningmarkt in één zin samengevat.

Gelukkig is de Delftse woningmarkt behoorlijk in beweging, onder andere door een groot aantal nieuwbouwwoningen in Nieuw Delft en het centrum. Daarmee is er meer woningaanbod en komt doorstroming op gang. Via Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars wordt op dit moment onder andere het project PoortMeesters in Nieuw Delft aangeboden. “Dit project bestaat uit fraaie en brede stadswoningen en appartementen. En een parkeerplaats is bij vrijwel alle woningen inbegrepen”, zegt Lisette Beurskens.

Met karakter
Aan de rand van het historische centrum en als onderdeel van Nieuw Delft komt PoortMeesters. Een nieuwbouwplan met verschillende typen stadswoningen en appartementen. PoortMeesters is een karaktervolle, markante verschijning met aandacht voor de openbare ruimte, kunst en design!

Rust en reuring
Nieuw Delft is de nieuwe stadsbuurt van Delft naast het station, dat ook goed bereikbaar is met de auto. Het is ook een plek waar je rust en reuring vindt. De Nieuwe Gracht, het nieuwe stadspark en alle voorzieningen van het centrum en het prachtige nieuwe Station Delft op loopafstand. In PoortMeesters woon je bovendien energiezuinig en dus duurzaam.

Speelse gevels
De woningen in PoortMeesters zijn bijzonder. Dit valt op wanneer je goed kijkt naar de gevels. Er is gekozen voor grote vensters en verspringende gevels bij de woningen aan de gracht. De variërende raamposities met Franse balkons, aangevuld met wisselend metselwerk en fraaie luifels maken het geheel af. De echte eyecatchers van PoortMeesters zijn de twee markante toegangspoorten die worden bekleed met vierduizend Delfts Blauwe tegels.

Een groen binnenhof
Alle woningen liggen rond een grote groene binnentuin. Er heerst een sfeer die je herkent van de intieme groene binnenhoven, zoals je die in oude stadscentra vindt. De binnentuin biedt het buurtgevoel en de privacy met groen omringde privétuinen.

Stadswoningen
De ruime stadswoningen met drie of vier woonlagen zijn standaard ingedeeld met een woonkeuken op de begane grond. Denk aan een kookeiland en plek voor een grote eettafel. Maar de vele vierkante meters in de woning bieden daarnaast verschillende indelingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis of een extra slaapkamer met een badkamer. De woonoppervlakte varieert tussen 131 en 258 vierkante meter. De koopsommen zijn vanaf 449.850 tot 764.850 euro v.o.n. (inclusief een eigen parkeerplaats).

Appartementen
In PoortMeesters is voor iedereen een appartement te vinden. Het aanbod bestaat uit lofts, twee-, drie- en vierkamerappartementen en een luxe penthouse. De woonoppervlakte van de appartementen varieert tussen 55 en 113 vierkante meter. De koopsommen zijn vanaf 249.850, tot 509.850 euro v.o.n. Het luxe penthouse van 180 vierkante meter kost 1.099.850 euro v.o.n. “Bij interesse in één van de projecten informeren wij u graag. Neemt u contact op met ons kantoor, of loop -met gepaste afstand- eens bij ons binnen op de hoek van de Boterbrug en de Oude Delft 110A. Dat kan ook op zaterdagen! Wij helpen u graag verder.”
Voor meer informatie: www.vansilfhout.nl.

!