<p>De meeste huizen worden ondanks hoge prijzen snel verkocht. Op de foto Roelant Feldbrugge. (foto: PR)</p>

De meeste huizen worden ondanks hoge prijzen snel verkocht. Op de foto Roelant Feldbrugge. (foto: PR)

'Energieke makelaar ziet nog geen daling huizenprijzen'

  wonen

DELFT - Veel Nederlanders zijn, ondanks de coronamaatregelen, nog steeds positief over de huizenmarkt. Er wordt voorlopig geen daling van de huizenprijzen verwacht.

Een grote meerderheid zegt een koophuis nog steeds als een goede investering te zien. “Wij hebben dagelijks te maken met de nog steeds ‘overspannen’ woningmarkt. Er is meer vraag dan aanbod”, zegt Jan-Paul van Daal.
Dat leidt nog steeds tot situaties waarbij meerdere mensen voor één huis gaan. “In het algemeen wordt er nog steeds te weinig nieuw gebouwd om aan de aanhoudende vraag naar huizen te kunnen voldoen. De Delftse woningmarkt is door een aantal nieuwbouwprojecten behoorlijk in beweging. Mogelijk komt er daardoor een betere doorstroming op gang en komen er ook weer meer nieuwe bestaande woningen op de markt”, gaat hij verder.
Van Daal Makelaardij heeft recent diverse nieuwbouwwoningen verkocht in onder andere Rijswijk Buiten en in de Spoorzone en is momenteel actief met de verkoop van andere projecten waaronder Aventurijn aan de rand van Midden-Delfland, Pastorale in Hof van Delft en binnenkort start de makelaar met de verkoop van De Linden Fase 2.

Pastorale
Dit is een bijzonder project met stuk voor stuk unieke huizen en appartementen. De ligging is ideaal, dichtbij het centrum. Het station is vijf minuten fietsen. Het plan omvat zestien nagenoeg energieneutrale woningen met een eigen parkeerplaats. Er zijn nog drie bouwnummers vrij.

Aventurijn
De drie- en vier-kamerappartementen in Aventurijn hebben een praktische indeling, goede balkons en een optimale bezonning door de grote ramen en fraaie woningbreedte van maar liefst 9,5 meter. De appartementen variëren van circa 80 tot 137 vierkante meter.

De Linden
Inmiddels is gestart met de bouw van de Koningslinde, Zilverlinde en Witte Linde. Stuk voor stuk mooie complexen in Rijswijk Buiten aan de grens met Delft. Nog dit jaar wordt gestart met de verkoop van fase 2 van project De Linden. Deze fase omvat zes patiowoningen en een rij met in totaal tien boven- en benedenwoningen.

Interesse?
“Bij interesse in één van de projecten of andere vragen over de woningmarkt informeren wij u graag. Kijk op onze website en/of neem contact op met ons kantoor.”


Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
015 - 212 73 00
info@vandaalmakelaardij.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1