<p>Pascal de Roo voor de nieuwe entree van zijn kantoor aan de Van Foreestweg 4.</p>

Pascal de Roo voor de nieuwe entree van zijn kantoor aan de Van Foreestweg 4.

ZO makelaars heet u welkom in zijn vernieuwde fijne open kantoor

  wonen

DELFT - Vanaf de Provincialeweg zijn de grote letters boven de nieuwe entree van ZO makelaars goed te zien. De entree is verplaatst, en nu nog beter zichtbaar vanaf de autoweg.

Parkeren voor de deur is nu nog makkelijker geworden, aangezien het parkeerterrein aan de Persijnlaan fors uitgebreid is. Ben je in de buurt? Kom dan langs. De niet te missen entree wordt nog extra bijzonder door de mooie digitale displays van Duovizion, voor de finishing touch van de etalage. Niet alleen aan de buitenkant is er het nodige veranderd. Ook het kantoor is vernieuwd. Na de herinrichting zijn er separate, veilige ruimtes ontstaan. Voor genoeg transparantie is er overwegend glas gebruikt. “Voor de constructie zelf vooral stalen oplossingen van Staal Style”, vertelt Pascal de Roo. “De stalen deuren en kozijnen zijn de ideale oplossing voor onze transparante dienstverlening. Op deze manier heeft ons interieur een open en ruimtelijk karakter gekregen.”
Onderdeel van het interieur zijn ook stalen taatsdeuren. Dit zijn klapdeuren met een hoogwaardig taatsscharnier aan de boven- en onderkant. Er is hierdoor geen kozijn, wat zorgt voor een superstrakke uitstraling. Een taatsdeur draait naar twee kanten open. Een ideale oplossing in deze kantooromgeving. “Naast de handgemaakte taatsdeuren van Staal Style voor een unieke en exclusieve uitstraling, zijn ook de buitenkozijnen aangepakt”, gaat De Roo verder. “Alle ramen zijn uitgevoerd met HR++ glas, waardoor we ook duurzamer geworden zijn. De bestickering in onze huisstijl maakt het plaatje compleet.”
ZO makelaars is na de verbouwing een fijn open kantoor geworden, met vele spreekkamers en leestafels en er is zelfs een speelhoek voor de kinderen. Daarnaast is er een heerlijke keuken, helemaal uitgerust met apparatuur geleverd door het Wasmachinehuis. De Roo: “We zijn erg trots en we hopen snel klanten te mogen ontvangen in deze fijne ruimte. Wil je tussentijds al eens kennismaken, of rondkijken? Met behulp van videobellen helpen onze adviseurs je alvast graag op weg. Wel ZO makkelijk.”

Marktontwikkelingen
Nemen we samen met Pascal de Roo even een kijkje in de marktontwikkelingen, dan zien we dat de woningmarkt in Nederland in het derde kwartaal verder is verkrapt. Het aanbod op de woningmarkt heeft het recordaantal transacties in het derde kwartaal niet bij kunnen houden. Daarmee is de keuze voor woningzoekers verder beperkt. Wèl zijn er nog veel potentiële kopers. “De NVM maakt zich, ondanks de vele transacties, grote zorgen over de toekomst van de woningmarkt”, zegt De Roo. “En wij delen die zorgen. De consument heeft nauwelijks meer iets te kiezen en daarmee zien we dat de prijsontwikkeling verder omhoog gaat. De woningmarkt heeft echt verruiming nodig van het aanbod om woningen voor een grote groep betaalbaar te houden. We hebben op korte termijn een noodplan nodig om de woningmarkt op dit vlak vlot te trekken. We begrijpen dat corona en de gevolgen hiervan de hoogste prioriteit hebben binnen het kabinet, maar de woningmarkt zou dan toch direct daarna moeten komen.” De NVM krapte-indicator is in het derde kwartaal op 2 uitgekomen, het laagste niveau van deze eeuw. Een consument kan bij zijn zoektocht nog maar uit twee woningen kiezen, terwijl dat normaal gesproken tussen de vijf tot tien woningen zijn.

Kijk voor meer informatie, ook voor de ontwikkelingen op de woningmarkt en de verkoopcijfers van het derde kwartaal op de website www.zomakelaars.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1