<p>Nog vier bouwnummers beschikbaar in project Pastorale in Hof van Delft. </p>

Nog vier bouwnummers beschikbaar in project Pastorale in Hof van Delft.

Voorlopig geen daling huizenprijzen verwacht

  wonen

DELFT - Veel Nederlanders zijn, ondanks de Corona maatregelen, nog steeds positief over de huizenmarkt. Dat concludeerde de SNS bank op basis van een onderzoek onder 1.018 Nederlanders van 25 jaar en ouder. Er wordt voorlopig geen daling van de huizenprijzen verwacht.

Een grote meerderheid (76 procent) zegt in het onderzoek van SNS een koopwoning nog steeds als een goede investering te zien. “Wij hebben dagelijks te maken met de nog steeds ‘overspannen’ woningmarkt. Er is meer vraag dan aanbod”, zegt Jan-Paul van Daal. Dat leidt nog steeds tot situaties waarbij meerdere mensen voor één huis gaan. “In het algemeen wordt er nog steeds te weinig nieuw gebouwd om aan de aanhoudende vraag naar huizen te kunnen voldoen. De Delftse woningmarkt is met onder andere de Spoorzone behoorlijk in beweging. Mede daardoor en door een groot aantal andere nieuwbouwwoningen komt er mogelijk een betere doorstroom op gang. Door de verkoop van nieuwe woningen komen er hopelijk ook weer meer nieuwe bestaande woningen op de markt.”
Van Daal Makelaardij heeft recent diverse nieuwbouwwoningen verkocht in onder andere Rijswijk Buiten en in de Spoorzone en is momenteel actief met de verkoop van andere projecten waaronder Aventurijn aan de rand van Midden Delfland en Pastorale in Hof van Delft. De verkoop gaat goed, maar in beide projecten zijn er nog enkele bouwnummers beschikbaar.

Pastorale
Dit is een bijzonder project met stuk voor stuk unieke huizen en appartementen. De kerk wordt getransformeerd en krijgt daarmee een tweede leven. De ligging is ideaal, dichtbij het centrum. Het station is vijf minuten fietsen. Het plan omvat zestien nagenoeg energieneutrale woningen, waarvan er nog maar vier beschikbaar zijn. Alle woningen en appartementen beschikken over een berging en een eigen parkeerplaats op eigen terrein van het project.

Aventurijn
De appartementen in Aventurijn hebben een praktische indeling, goede balkons en een optimale bezonning door de grote ramen en fraaie woningbreedte van maar liefst 9,5 meter. De appartementen variëren van circa 80 tot 137 vierkante meter.

Interesse
“Bij interesse in één van de projecten of andere vragen over de woningmarkt informeren wij u graag. Kijk op onze website en/of neem contact op met ons kantoor.” Van Daal Makelaardij, Voldersgracht 33, (015) 212 73 00, info@vandaalmakelaardij.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1