Logo delftopzondag.nl
De selectie van Concordia voor het kantoor van Hof van Delft Makelaardij.
De selectie van Concordia voor het kantoor van Hof van Delft Makelaardij.

Hof van Delft Makelaardij en Concordia: een mooie match

  wonen

DELFT - Dit is alweer het tweede jaar dat Aram Boonstoppel met zijn bedrijf Hof van Delft Makelaardij aan de Wateringsevest 26B de hoofdsponsor is van de selectie van Concordia. Dit is een mooie match van twee typisch Delftse symbolen.

Dit jaar wordt de samenwerking nog verder uitgebreid. Hof van Delft Makelaardij staat er de komende jaren ook als shirtsponsor van alle damesteams van Concordia mooi op. Het meidenvoetbal bij Concordia zit al heel wat jaren in de lift. Waar er zo’n acht jaar geleden voor het eerst een meidenteam werd opgericht, kende de club het afgelopen jaar al weer vijf meidenteams. En in totaal heeft de club honderd meiden als lid. Het doel van Concordia is om in elke leeftijdscategorie minimaal één team te hebben. Concordia gaat het komend seizoen voor het eerst in haar 135-jarige historie met een senioren vrouwenteam van start in de KNVB-competitie!
Aram: "Ik ben bekend met Delft en het lokale voetbal. Zelf heb ik een balletje getrapt, maar nu spelen mijn dochter - en mijn zoon ook inmiddels, met veel plezier bij deze prachtige vereniging. De uitbreiding van het damesvoetbal vinden wij een leuke ontwikkeling, waar wij graag ons steentje aan bijdragen. Daarnaast is het voor ons kantoor een mooi uithangbord en kunnen wij hiermee een goede invulling geven aan onze maatschappelijke doelen.”
Hof van Delft Makelaardij is te bereiken via telefoonnummer (015) 212 64 26 of kijk even op www.hofvandelft.nl.

Meer berichten