<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Björnd Makelaardij

  wonen

Ongekend grote woning met ruime kamers en vele gemakken

DELFT - Zestien jaar geleden zijn Mart en Joke Stuster in deze grote woning in Emerald Delfgauw gaan wonen. Dit gedeelte van de wijk was toen net opgeleverd. De woning heeft ontzettend veel ruimte, waardoor je hier riant kan wonen met een gezin.

Mart en Joke hebben hier dan ook altijd met hun kinderen, die inmiddels de deur uit zijn, gewoond. “Dat is ook de reden dat we nu gaan verhuizen”, zegt Mart. “We verhuizen naar een appartement in Delft, gelukkig ook weer in een groene, natuurlijke omgeving. Zo is deze buurt ook en daar hebben we erg van genoten. Maar we moeten nu echt wat kleiner gaan wonen. Nu hebben we met z’n tweeën een heel groot huis met zes kamers en met twee badkamers.”
Kom je de woning binnen, dan stap je een riante woonkamer binnen. “Niet alleen in de breedte, maar ook in de lengte is dit een grote kamer”, zegt Joke. “We hebben ook een muurtje weg laten breken, zodat er een prachtige doorloop is naar de keuken aan de voorkant. De huiskamer heeft een binnenmaat van in totaal 8 meter.”
De hele begane grond is voorzien van vloerverwarming met marmeren tegels. De kamer heeft een schuurplafond. “Doordat deze huizen eigen spouwmuren hebben, hoor je eigenlijk niets van de mensen die naast je wonen”, zegt Mart. Door de grote raampartijen is er een mooi zicht op de tuin. Er is een dubbele schuifpui naar de tuin, die netjes is bestraat, maar die ook veel mooie beplanting heeft. “Het is wel nodig dat er twee terrassen zijn”, zegt Mart. “Je kan namelijk op twee plaatsen heerlijk in de zon zitten. Verder staat er nog een mooie houten berging in de tuin, waar we veel in op kunnen bergen.” De moderne keuken heeft een vijfpits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een vriesladekast en een combi-oven. De woonkamer leent zich uitstekend voor een grote zit- en een eethoek in het verlengde van de woonkamer. “Verder is er in de gang een inpandige verbinding naar de garage, waar een auto in zou kunnen staan”, zegt Mart. “Hoewel er op de eigen oprit plaats genoeg is voor ten minste twee auto’s.”
Op de eerste verdieping zijn er vier grote slaapkamers. Er is een ruime, moderne badkamer, die uitgerust is met een inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel in een meubel. “De badkamer hebben we ruim twee jaar geleden nog helemaal laten vernieuwen”, zegt Joke. “Sindsdien heeft de badkamer vloerverwarming. Dit hebben we allemaal laten uitvoeren, maar in het nieuwe huis is Mart wel van plan zelf ook te gaan klussen.” Op de eerste verdieping is er verder een aparte berging met de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. “De woning werd standaard opgeleverd met een houten opbouw, zodat je nog een hele tweede verdieping hebt”, zegt Mart. “Een mooie grote opbouw met één grote kamer.”
De vijfde slaapkamer heeft een extra hoog plafond en grote raampartijen. Er is een tweede badkamer, met een douche en een wastafelmeubel. In een aparte ruimte is de CV-ketel en de mechanische ventilatie. “Van het riante dakterras heeft onze zoon veel gebruik gemaakt”, zegt Joke. “Ja, daar zat hij erg graag.”
Mart en Joke noemen dit een heel rustige buurt, met leuke gezellige buren. En vlakbij zijn er natuurlijke plekken als de Delftse Hout en Ackerdijkse Plassen.

Weesmeesterstraat 20, Delfgauw
(195 m²)
Vraagprijs is 585.000 euro k.k.

Björnd Makelaardij
Oude Delft 103
2611 BD Delft
(015) 213 51 39
www.bjornd.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>