In de Coendersbuurt zijn meerdere zelfbouwkavels al opgeleverd en bewoond. Binnenkort: nieuwe rondes en nieuwe kansen.
In de Coendersbuurt zijn meerdere zelfbouwkavels al opgeleverd en bewoond. Binnenkort: nieuwe rondes en nieuwe kansen.

Informatieavond over nieuw aanbod zelfbouwkavels in Nieuw Delft

wonen

DELFT - In het Stadskantoor is op woensdag 20 een informatieavond over het nieuwe aanbod van zelfbouwkavels in het Van Leeuwenhoekkwartier in Nieuw Delft.

Op deze avond wordt meer verteld over de laatste stand van zaken van deze zelfbouwkavels. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom in de publieksruimte op de begane grond van het Stadskantoor, gevestigd aan het Stationsplein 1 in Delft.
Nieuw Delft biedt weer nieuwe zelfbouwkavels aan in het Van Leeuwenhoekkwartier, op veld 2.3. Zo'n 15 individuele en kleine groepskavels en één grote groepskavel op een wel heel bijzondere locatie, midden in Delft, direct aan het nieuwe stadspark - het Van Leeuwenhoekpark, vlakbij de Westsingelgracht, het gloednieuwe NS-station en OV-plein en het historisch centrum. Zoals altijd krijgen mensen weer letterlijk en figuurlijk alle ruimte om hun eigen huis te bouwen.
Op woensdag 20 december krijgen de aanwezigen meer informatie over de aangeboden kavels op veld 2.3 in het Van Leeuwenhoekkwartier. De deuren gaan open vanaf 19.15 uur. Wilt u erbij zijn? Aanmelden kan via e-mailadres nieuwdelft@delft.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres en het aantal personen waarmee u komt.

Het programma:
19:30 uur: Welkom en introductie
19:35 uur: De kavels van veld 2.3: status en vervolg (Ruud de Graaf)
20:20 uur: Update Kavelpaspoort (Jaap van der Bout)
21:05 uur: Vragen en in gesprek
21:30 uur: Einde

Meer informatie
Wilt u meer weten over de zelfbouwkavels op veld 2.3? Raadpleeg dan de website www.nieuwdelft.nl of volg Nieuw Delft op Facebook, Twitter of Instagram. Heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar nieuwdelft@delft.nl.