Foto:

Delvenaar in Beeld: Erica (48) en Sam (48)

  vaste rubrieken

Wat doet u hier vandaag in het centrum?
Erica: “Ik heb zojuist even lekker samen met mijn man Sam in het zonnetje een patatje gegeten. We wonen in het Westerkwartier, dus we zitten zo in de binnenstad.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
Sam: “Mijn nieuws van de week is de persconferentie van Premier Mark Rutte over de versoepelingen in de coronamaatregelen. Ik vind het erg fijn dat we nu weer wat meer mogen doen en van het nieuwe normaal kunnen gaan genieten.”

Wie zou u graag nog een keer willen ontmoeten?
Erica: “Mijn vader en moeder, die heb ik voor corona voor het laatst gezien. Sam en ik komen allebei uit Engeland en zijn hier gaan wonen voor ons werk.” Sam: “Daar sluit ik mij bij aan. Ik zou inderdaad ook graag mijn familie en vrienden willen zien, maar als we nu daarheen gaan moeten we direct twee weken in quarantaine."

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
Erica: “Ik houd er heel erg van om langs de grachten te wandelen. De grachten in Delft vind ik zo mooi. Ik kan daar onwijs van genieten."

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
Sam: “We zouden eigenlijk naar Düsseldorf gaan. Maar helaas is daar in de buurt een paar dagen geleden een grote corona-uitbraak geweest in een vleesfabriek genaamd Tönnies. Hierdoor moest de regio in regionale lockdown en is het daar dus niet veilig. We blijven dus in Delft dit weekend. Ik denk dat we zaterdag even naar de markt gaan en ergens gezellig een drankje gaan doen."

Meer berichten
 
CustomHtml_1