Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Anne Roth (36)

vaste rubrieken

Wat doet u hier vandaag in De Bomenwijk?
“Ik moet even wat boodschappen doen. Dat doe ik meestal hier omdat ik in de Indische buurt woon dus het is lekker dichtbij."

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“Voor mij is dat, omdat ik in de reiswereld werk, het nieuws dat er weer meer gevlogen mag worden. Ik werk op een reisbureau in Bergschenhoek en hoe langer alles stil staat, hoe slechter het is voor de business. Voor ons is het dus echt heel fijn als alles weer een beetje op gang komt. Laten we voorop stellen dat het natuurlijk wel moet kunnen. Gezondheid gaat uiteraard voor."

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Iedereen zegt altijd De Oostpoort, De Beestenmarkt of De Markt. Zelf kan ik niet kiezen uit al het moois dat de binnenstad te bieden heeft. Dus ik zeg gewoon dat mijn favorieten plekje in Delft de binnenstad is, alles is daar gewoon prachtig. De straatjes, de pleintjes, de huisjes.. alles!”

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
“Als het zou kunnen, zou ik graag Elvis Presley willen ontmoeten. Ik ben groot fan van zijn muziek en eigenlijk alle muziek uit die tijd. Ik zou hem dan willen vragen of die een nummer met mij zou willen zingen. Zingen is ook wel echt een passie van mij."

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
“Eigenlijk heb ik voor komend weekend nog niks op de planning staan maar het weekend daarop wel! De eerste etentjes staan dan ingepland en daar kijk ik onwijs naar uit. Langzaam durf ik weer leuke dingen te plannen".