Foto:

Delvenaar in beeld: Rick Allen (54)

  vaste rubrieken

Wat doet u hier op de Boterbrug?
"De Kerstdagen komen er weer aan en ik ben nog een aantal inkopen aan het doen. Ik heb al allerlei soorten versieringen gekocht voor in huis en verder heb ik nog wat kleinigheidjes voor kinderen."

Wat zijn de kerstplannen?
"Met de kerst ga ik naar Louisiana in de Verenigde Staten. Mijn ouders wonen daar en ik ga hen weer eens opzoeken. Samenzijn is toch het fijnst."

Wat doet u allemaal in het dagelijks leven?
"Ik ben een kunstenaar. In het dagelijks leven hou ik mij veel bezig met digitale kunst, zoals animaties, muziek en soundtracks. Mijn kunst verkocht ik eerst ook, maar wegens omstandigheden doe ik het nu wat rustiger aan. Verder ben ik bezig met het schrijven van een boek over kerst."

Wie zou u graag willen ontmoeten?
"Dolly Parton. Ik ben een groot fan van de zangeres en ik ben heel erg benieuwd hoe zij in het echt is. Volgens mij is ze echt lief en gezellig. Een vriend van mij heeft haar al eens ontmoet en was zeer positief, dus hopelijk mag ik het ook een keer meemaken."

Wat is u opgevallen/bijgebleven uit het laatste nieuws?
"Ik volg de impeachment van president Donald Trump op de voet. Vooral omdat mijn ouders in Amerika wonen. Ik kijk gewoon wat er gebeurt en wacht het stilletjes af. Ik ben benieuwd."

Wat is volgens u het mooiste plekje van Delft?
"De Oostpoort, omdat het dichtbij mijn huis is en het is een mooi symbool van Delft. Het is prachtig om te zien en de enige overgebleven stadspoort van Delft."

Meer berichten
 
CustomHtml_1