Afbeelding

Delvenaar in beeld: Naigel (53) en Buddy (1)

vaste rubrieken

Wat ben je hier aan het doen bij Winkelcentrum De Hoven Passage?
"Ik ben aan het wandelen met de hond, Buddy. Mijn vriendin woont hier vlakbij en ik kom er graag. Je kunt makkelijk naar de winkels en onder de mensen komen."

Wat was jouw nieuws deze week?
"Het mooiste nieuws voor mij was dat mijn neefje Noa Lang mocht invallen in de Champions League. Hij is in het verleden afgewezen door Feyenoord, maar heeft een jaar hard getraind en is nu succesvol bij Ajax."

Wie zou je nog eens willen terugzien?
"Mijn oude vriend die in Eindhoven woont. We zijn samen opgegroeid, maar ons contact is jammer genoeg verwaterd. Ik heb hem al meer dan zeven jaar niet gezien, maar heb veel respect voor die jongen. Hij is een tijd terug liftend naar Jamaica gegaan. Daar moet je toch lef voor hebben."

Wat staat er gepland dit weekend?
"Zaterdagavond ga ik met mijn vriendin naar de reggae avond bij het Cultuurlab. Dat is een stichting voor cultuurontwikkeling waar echt van alles wordt georganiseerd. Er zitten ook vaak bandjes te jammen. Ik ga ook hardlopen. Ik ben dan wel blind, maar heel sportief. Ik loop zelfs marathons met een buddy via de hardloopclub voor blinden."

Wat is jouw favoriete plek in Delft?
"Er is niet specifiek één plek, maar ik ga graag naar terrasjes op de Markt of op de Wijnhaven. Er zijn in Delft genoeg plekken om lekker te eten en drinken. Ook de terrasboten maken Delft heel bijzonder."