<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

Delvenaar in beeld: Wendy (32) en Hailey (3)

  vaste rubrieken

Wat zijn jullie hier aan het doen bij WC In de Hoven?
"We gaan spullen halen om een lekkere taart te bakken, want de grote zus van Hailey, Esmay, wordt 13 jaar en dat moet natuurlijk met een mooie, lekkere taart worden opgesierd. Ik heb workshops gevolgd, dus ik ben er redelijk bedreven in. Mijn familie en vrienden weten me ook altijd te vinden als er iets gebakken moet worden. Of ik het voor mijn beroep doe? Nee, ik ben parttime doktersassistent."

Wat was jouw nieuws deze week?
"Ik zag een item op tv over ouders van drie kinderen die door minderjarigen omgebracht zijn. Zij zijn een petitie gestart om de jeugdstraffen omhoog te krijgen. Daar ben ik het mee eens, een verkrachting staat niet gelijk aan moord, dus daar moet een verschil in strafmaat voor komen. Ik heb de petitie meteen ondertekend."

Wie zou je willen ontmoeten?
"Morgan Freeman, dat vind ik een topacteur. Zijn uitstraling en zijn stem. Ik heb bijna al zijn films gezien, zoals laatst nog eentje op tv, London Has Fallen. Ik hou wel van het actiegenre."

Wat staat in het weekend op de planning?
"Rijles. Ik ben nu ongeveer halverwege. Het kwam er eigenlijk nooit van. Met drie kinderen -ik heb nog een dochter van 8, Dani- is het wel handig om een rijbewijs te hebben. En natuurlijk de verjaardag vieren van dochter Esmay. Ze krijgt een kaartje voor een concert van de nieuwe boyband FOURCE in Amsterdam."

Wat is het mooiste plekje van Delft volgens jou?
"De markt. Ik ga ook nooit meer weg uit Delft. Hailey zit op ballet bij de VAK en we gaan geregeld lekker boekjes lezen bij DOK."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>