<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in beeld: Jennifer en Sylvana

  vaste rubrieken

Wat zijn jullie aan het doen hier aan de grachtkant?
Beiden: "Magneetvissen. Om de grachten een beetje schoon te vissen. De troep die we 'vangen' leggen we eerst op de kant en daarna, als we het uitgezocht hebben op bruikbare metalen gooien we het in de prullenbak. We hebben al twee muntjes van 5 eurocent opgevist." Jennifer: "Mijn vader doet het ook geregeld."

Hebben jullie nog wat leuks gedaan deze week?
Jennifer: "Avonturen in de binnenspeeltuin." Sylvana: "Ik ben naar het strand geweest en naar pretpark Drievliet."

Wat was jullie nieuws van deze week?
Beiden: "Die twee tienerjongens die dood aangetroffen zijn in Canada." Jennifer: "Ik kijk altijd het RTL4 journaal." Sylvana: "Ik kijk naar het Jeugdjournaal. We houden het nieuws wel bij, hoor."

Wie zouden jullie willen ontmoeten?
Sylvana:"Giel de Winter van StukTV. Ik zit elke woensdag en zaterdag klaar als de nieuwe filmpjes online gaan, lachen!" Jennifer:"Marco Borsato. Ik ben een groot fan. Vooral zijn laatste 'Hoe het danst' vind ik tof."

Wat zijn jullie hobby's?
Jennifer: "Zwemmen en toneel." Sylvana: "Dansen."

Wat is jullie favoriete boek?
Sylvana: "Ik ben nu in deel 4 bezig van 'Dagboek van een muts'. Die serie is erg grappig." Jennifer: "Ik ben de Harry Potter-serie aan het lezen."

Het mooiste plekje van Delft?
Beiden: "De Nieuwe Kerk aan de Markt. Die hebben we beklommen met groep 8 van de Laurentiusschool met onze lievelingsmeester. Daar hebben we leuke herinneringen aan."

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>